hej :)
Chcialbym wypelnic sobie stronke zaladowaną w TWebBrowser. Niestety nie mogę pobrać dokumentu ;/. W wielu przykładach znalezionych w googlach robili rzutowanie i bylo git niby, lecz w c++ coś sie burka ;/. Mam takie cuś:

IHTMLDocument3 *doc;
doc = WebBrowser1->Document;

i czy bym dał static_cast'a czy zwykle rzutowanie - nie idzie.
WebBrowser1->Document jest typu _di_IDispatch;

ahaa i uzywam c++ builder'a ;p.

kurde przez ta przerwe techniczna 3 razy mi temat wyslalo ;p.

JUŻ SOBIE SAM PORADZIŁEM :)

otóż:

    Variant Tag_all = WebBrowser1->OleObject.OlePropertyGet("Document").OlePropertyGet("all");
    Variant Tag_para1 = Tag_all.OlePropertyGet("IDPola");
    Tag_para1.OlePropertySet("innerText","NazwaUzytkownika");