Kurs Visual C++ 2005 express edition

Odpowiedz Nowy wątek
woolfik
2007-01-16 20:18
woolfik
0

Witam wszystkich chcialbym zapytac czy dysponujecie jakims kursem dotyczacym Visual C++ 2005 express edition.

Nigdy wczesniej nie programowalem obiektowo i calkowicie sie pogubilem.
Stworzylem program (a raczej wyglad) powklejalem wszystkie textBoxy Buttony itd ale nie wiem nawet jak zrobic aby to co wpisze w TextBox'ach bylo przeliczane na buttonie i wyswietlane w labelu. Wiem wiem totalna podstawa ale ja nigdy nie mialem z tym stycznosci.

Jesli ktos zechcialby mi pomoc bede bardzo wdzieczny

PS.
Podstawy C++ KONSOLOWEGO juz mam moze nie jestem asem ale podstawy znam :)

Z gory dziekuje za pomoc

Pozostało 580 znaków

2007-01-17 19:13
Moderator

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 8 godzin temu

0

Visual C++ 2005 to jest C++/CLI czyli C++ dla .NET. W praktyce możesz uczyć się na kursach C# i tylko dostosowywać składnię, bo wszystkie języki platformy .NET mają wspólną bibliotekę klas i podobnie się ich używa. A dla C# jest najwięcej przykładów.

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0