winsock2.h w Borland C++ v.3.1

Odpowiedz Nowy wątek
2006-12-25 19:25
0

Mam pytanie. Do tej pory korzystalem ze zwyklych, wbudowanych bibliotek nadszedl jednak czas kiedy chcialem zrobic cos wiecej..tyle tytulem wstepu ;)w jaki sposob mam dołączyć bibliotekę winsock2.h??
wpisując #include<winsock2.h> wcale jej nie widzi..moze trzeba zrobic jeszcze jakies dowiazanie do miejsca gdize ona sie znajduje..?? Poza tym czy da się w borland c++ v.3.1 pisać okienkowo(z wykorzystaniem winapi) i gdzie mogę znaleźć opisy bibliotek?? Z góry dzięki za pomoc.

Pozostało 580 znaków

2006-12-27 11:05
0

Borland 3.1 jest kompilatorem 16 bitowym , więc max Windows 3.1 i DOS
Jeśli chodzi o programy okienkowe dla obecnych systemów Win32 ( 98/XP/NT) To niestety
nie da rady.. :-/


Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0