mysql a c++

Odpowiedz Nowy wątek
2006-12-21 11:58
0

Zna ktoś moze jakis darmowy host gdzie jest mysql i mozna laczyc sie do niego z poziomu aplikacji napsianej w c++ bo te co znalazlem to blokuja polaczenie ?

co prawda znalazlem jeden http://www.freemysql.net/v2/ a nawet jak scaignalem ta sama wersje mysql tzn 4.1.21 to dalej mam blad "bad handshake"
czy moze ktos pomoc?

Pozostało 580 znaków

2006-12-21 16:26
0

Ja dziś znalazłem taką stronę

http://www.db4free.net

Udało mi się połączyć bez problemów

Pozostało 580 znaków

2006-12-22 21:36
0

Osobiście polecałbym freesql.org. Zresztą w dziale Bazy danych był jakiś czas temu taki temat.


homepage
<font size="1">Jeśli starasz się, by Twój system był idiotoodporny, zawsze znajdzie się idiota, który jest bardziej pomysłowy od Ciebie.</span>

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0