Tworzenie zmiennych systemowych

Odpowiedz Nowy wątek
2006-12-16 23:26
0

Witam,

muszę z poziomu aplikacji stworzyć nową zmienną systemową. Czy istnieje jakiś sposób poza funkcją system()?

Pozdrawiam.


Pozdrawia DzieX

int getRandomNumber() { return 4; }

Pozostało 580 znaków

2006-12-16 23:28
0

Kutwa, mój odwieczny problem: najpierw pytam, potem szukam <ściana>

http://www.cplusplus.com/ref/cstdlib/putenv.html


Pozdrawia DzieX

int getRandomNumber() { return 4; }

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0