Jak wygląda kwestia kontrolki ScrollBar w VS ?

Odpowiedz Nowy wątek
2006-11-21 09:38

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 1 rok temu

0

Witam,
Podobno kontrolke trzeba recznie dodawac, a moze czyms innym mozna ja zastapic?
Mam X jpgow do wyswietlania i wiadomo ze na panelu jak sie narysuje to ekraniku nie przwiniemy jak to mozna najprosciej zrealizowac?

Pozostało 580 znaków

2006-11-21 09:47

Rejestracja: 14 lat temu

Ostatnio: 8 lat temu

0

Niektore kontrolki maja juz scroll bar w sobie (np. richtextbox), ale w wiekszosci trzeba dodawac recznie. Chociaz jest to calkiem wygodne, nie tak jak brzmi.


You need to learn how to walk
before you can run

Pozostało 580 znaków

2006-11-21 09:49

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 1 rok temu

0
johny_bravo napisał(a)

Niektore kontrolki maja juz scroll bar w sobie (np. richtextbox), ale w wiekszosci trzeba dodawac recznie. Chociaz jest to calkiem wygodne, nie tak jak brzmi.

Tylko Ty tu odpowiadasz? :-)

Pozostało 580 znaków

2006-11-21 09:49

Rejestracja: 14 lat temu

Ostatnio: 8 lat temu

0

Chyba tak ;P Reszta chyba na wakacjach, to nadrabiam ;)


You need to learn how to walk
before you can run

Pozostało 580 znaków

2006-11-21 10:07

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 1 rok temu

0

A dalej w temacie to w jakim komponencie wyswietlic te obrazki zeby dalo si efajnie przwijac ?

Pozostało 580 znaków

2006-11-21 10:17

Rejestracja: 14 lat temu

Ostatnio: 8 lat temu

0

Tak super latwo to ustaw panelowi wlasciwosc AutoScroll ;)


You need to learn how to walk
before you can run

Pozostało 580 znaków

2006-11-21 10:44

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 1 rok temu

0
johny_bravo napisał(a)

Tak super latwo to ustaw panelowi wlasciwosc AutoScroll ;)

No patrz :-)

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0