ComboBox i translacja typow

Odpowiedz Nowy wątek
2006-09-07 23:15
SzczUr
0

Witam mam 3 pytania

  1. Jakie pole odpowiada za wyswietlanie danego pola w combobox jako podstawowego widzianego jako wybrane Od razu przy starcie programu? Probowalem kombinowac z kategoria 'data' ale cosik jakos nie wychodzi albo po prostu zle kombinuje. Pelno jest pol NONE ktorych zmienic nie mozna...

  2. Jak pobrac aktualnie wybrana pozycje w combobox? combobox.selected?

  3. Jak przekonwertowac tryb int itp w string ? bo (string) [liczba] nic nie daje procz errora :(

Pozostało 580 znaków

2006-09-07 23:25
0
SzczUr napisał(a)

Witam mam 3 pytania

  1. Jakie pole odpowiada za wyswietlanie danego pola w combobox jako podstawowego widzianego jako wybrane Od razu przy starcie programu? Probowalem kombinowac z kategoria 'data' ale cosik jakos nie wychodzi albo po prostu zle kombinuje. Pelno jest pol NONE ktorych zmienic nie mozna...

  2. Jak pobrac aktualnie wybrana pozycje w combobox? combobox.selected?

  3. Jak przekonwertowac tryb int itp w string ? bo (string) [liczba] nic nie daje procz errora :(

  1. SelectedItem albo SelectedIndex (to drugie w tym wypadku bardziej przydatne)
  2. SelectedItem
int a = 5;
string b = a.ToString();

pozdrawiam
johny


You need to learn how to walk
before you can run

Pozostało 580 znaków

2006-09-07 23:59
SzczUr
0

Jestes CUDNY!!!!

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0