WinForms Filtr

0

Witam wszystkich

Mam stworzony katalog ze zdjęciami na flowLayoutPanel który chciałbym w jakis sensowny sposób filtrować
Próbował z was kiedys stworzyc cos na krzałt filtrowania z DevExpress?
screenshot-20190111161003.png

0

Na początku kombinowałem z treeview gdzie na podstawie listy uzupelnialem dane.
Jednak problem mam tego typu ze po kazdej wybranej kategori musze wyswietlic inne wiec musiałbym generowac dane na nowo. (wykluczajac te które juz zostaały wybrane)

0

Ja nie. Jak potrzebuje to używam tego z Devexpress.
Poza tym ten komponemt to nie jest chyba tylko jakiś panel z kontrolnymi do filtrowania. Accordion?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0