WinForms Filtr

Odpowiedz Nowy wątek
2019-01-11 17:55
0

Witam wszystkich

Mam stworzony katalog ze zdjęciami na flowLayoutPanel który chciałbym w jakis sensowny sposób filtrować
Próbował z was kiedys stworzyc cos na krzałt filtrowania z DevExpress?
screenshot-20190111161003.png

edytowany 1x, ostatnio: JarekW, 2019-01-11 18:03

Pozostało 580 znaków

2019-01-11 18:00
0

Na początku kombinowałem z treeview gdzie na podstawie listy uzupelnialem dane.
Jednak problem mam tego typu ze po kazdej wybranej kategori musze wyswietlic inne wiec musiałbym generowac dane na nowo. (wykluczajac te które juz zostaały wybrane)

Pozostało 580 znaków

2019-01-11 19:58
0

Ja nie. Jak potrzebuje to używam tego z Devexpress.
Poza tym ten komponemt to nie jest chyba tylko jakiś panel z kontrolnymi do filtrowania. Accordion?

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0