web api

Odpowiedz Nowy wątek
2017-09-17 19:50
Nieposkromiony Kaczor
0

Czy tworząc aplikację web api zawsze wykorzystywana jest metoda Execute? Bo niby z takiej korzystam wiem co ona robi, ale jak działa to już do końca nie wiem.

Pozostało 580 znaków

2017-09-19 23:17
0

O którym Execute mowa?


"HUMAN BEINGS MAKE LIFE SO INTERESTING. DO YOU KNOW, THAT IN A UNIVERSE SO FULL OF WONDERS, THEY HAVE MANAGED TO INVENT BOREDOM."

Pozostało 580 znaków

2017-09-20 09:22
0

jemu chodzi zapewne o Command pattern, ktory w sumie nie jest az tak fajnym patternem, bo latwo go napisac by byl nie testowalny. Dodatkowo utrudnia DI

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0