Virtual Basic - pobieranie typu DobreProgramy

Odpowiedz Nowy wątek
2014-12-24 22:36
0

Witam, jak zrobić pobieranie pliku (tak aby ukryć link pobieranego pliku !!!) typu DobreProgramy, tylko opis, pasek pobierania i po pobraniu zainstaluj? Jak takie coś zrobić? Poprosze jakieś poradniki lub podpowiedź.

Co to jest Virtual Basic? - dam1an 2014-12-25 12:04

Pozostało 580 znaków

2014-12-29 08:54
0

Więc tak, musisz sobie powiedzieć skąd będziesz pobierał te pliki.
Jeżeli to będzie jakiś serwer FTP to należy użyć czegoś takiego:

  1. MSDN
  2. lub tutaj
    popatrz na kod i zmień go do własnych potrzeb.

Możesz spróbować też tego.

Napisałem to z myślą że piszesz w C# bo nie wiem co to jest 'Virtual Basic'.


GG: 10101100010110000100011101 (BIN)
"Nie wszystko napisane w internecie jest prawdą" - Józef Piłsudski.
edytowany 2x, ostatnio: Trebuh, 2014-12-29 12:04
skąd, a nie "z kąt" - somekind 2014-12-29 11:34
To dlatego mi nie podkreśliło - jest słowo "z" oraz "kąt" ;p - Trebuh 2014-12-29 12:04

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0