Pobieranie pliku po url

Odpowiedz Nowy wątek
2011-08-13 21:27
odys
0

Czesc sluchajcie chce napisc programik z pomoca ktorego bede mogl sciagac pliki z np youtube wklejajac url w textboxa i zeby mi go zapisal na dysku w jakims tam formacie,mozecie podac jakies cenne rady jak sie za to wziąć? Dzieki za pomoc,pozdrawiam.

I co, mamy 2011 rok i tak będzie wyglądać większość programistów? Te wszystkie pomysły z kierunkami zamawianymi to jakaś paranoja. No, ale cóż, przynajmniej w cenie (mam nadzieję) będą programiści, którzy potrafią wciąż myśleć i rozwiązywać problemy samodzielnie. - Rev 2011-08-13 21:29
Ja myślę, że to gimnazjalista, a nie programista jest. - somekind 2011-08-13 21:44
Google jako pierwszy wynik po zapytaniu o 'cenne porady' daje 'cenne "rady i dodatki" przy i po porodzie - Forum Mamazone.pl' - myślę że to całkiem niezła sugestia. - msm 2011-08-15 00:07

Pozostało 580 znaków

2011-08-15 01:46
1

Cenne rady:

  1. Dowiedź się w jaki sposób pobrać plik(WebClient)
  2. Zajrzyj do źródła strony youtube. Tam są linki z których można pobrać pliki w każdej jakości.
  3. Połącz pierwsze dwa punkty.
edytowany 1x, ostatnio: prisixn, 2011-08-15 01:46

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0