Sklejanie kawalkow html'a z bazy?

Odpowiedz Nowy wątek
2011-08-09 13:03
yorki
0

Cześć, mam baze ktora przechowuje znaki html np

costamcostam

itd podobno mialo byc tak ze jak sie jeden dokument prawidlowo wyswietli to reszta tez miala byc ok ale niestety,jeden dokument porownuje z wzorcowym i jest idealny a biore jakis inny i totalna kaszana,co byscie zaproponowali w tej kwestii,bo w ogóle nie mam pojecia jak to ogarnac a przeciez nie ma mozliwosci zrobienia wyswietlania dla kazdego dokumentu bo tego sa dziesiatki tysiecy tych dokumentow? Bede wdzieczny za pomoc,pozdrawiam.</p>

Pozostało 580 znaków

2011-08-09 14:53
0

Zdefiniuj co wg ciebie znaczą użyte pojęcia: dokument, wzorzec, porównanie ze wzorcem.
Temu kto wprowadzał dane powiedz że jest debilem i idź na kolejną kawę :D

Pozostało 580 znaków

2011-08-09 15:08
yorki
0

Jest to troche chore co robie bo jest to baza na jakiejs starej cuadrze postawiona ktora przez web service zostala mi zwrocona jako obiekt i do wyswietlania tych dokumentow wykorzystuje wlasnie ten obiekt,no wzorzec czyli gosc dal mi linka jak ma wygladac np jeden dokument i mam zrobic zeby wyswietlal sie tak samo,ale spoko doszedlem co i jak na razie jest ok oby wiecej takich schizow nie bylo bo wtedy to juz zwatpie ze mozna to wszystko poprawnie wyswietlic,nie meczac tego w zaleznosci od dokumentu.

Ja pie.... jestem, wszystko jasne ziom. Chyba zaczynam być przeciwny zatrudnianiu studentów w IT. - massther 2011-08-09 15:32

Pozostało 580 znaków

2011-08-09 16:06
yorki
0

Ale o co Ci chodzi ?Co masz do studentów sam tez nim byles zapewne kiedys.

Pozostało 580 znaków

2011-08-09 16:08
0

Tak i pracowałem już po 2 roku, ale jak kogoś o coś pytałem to starałem się jasno opisać problem. A twój słowotok jest prawie jak u polityków, z czterech linijek tekstu zrozumiałem że o coś ci chodzi :) ale o co? to mam wrażenie że sam nie wiesz :D

Strumień świadomości prawie jak u Prousta. - somekind 2011-08-09 20:04

Pozostało 580 znaków

2011-08-09 16:19
yorki
0

No fakt konkret to to nie byl,ale jak sie chce czegos szybko dowiedziec to czasami sie zdarza palnac taki wierszyk :D a co do pracy ja zaczalem 6 miesieczny staz na 2 roku i zaraz mi sie konczy,oby umowa o prace:) a to wcale nie bylo takie latwe bo musialem poznac tez cuadre ktorej nawet w necie nie ma. No ale thx za uwagi, suma sumarum problem rozwiazany :)

Pozdr

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0