Emulacja wciskania przycisku

Odpowiedz Nowy wątek
2011-07-18 16:55
newbie
0

Wiem jak emulować przyciśnięcie przycisku, mam natomiast pytanie w jaki sposób wysyłać ją do konkretnego okna ? Np. do kalkulatora mając aktywną mozille firefox?

Pozostało 580 znaków

2011-07-18 17:17
0

SendMessage + WM_KEYDOWN i WM_KEYUP powinno zadziałać.
http://4programmers.net/Forum/C_i_C++/124918-Emulowanieprzycisku-_windows


Some people see things as they are, and say "why?". I dream things that never were and say "why not?".

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0