zapisy w resources

0

Witam

Chcę żeby mój program wskazany przeze mnie plik i dowolnym rozszerzeniu, zapisywał w resources, usuwał z dysku, oprócz tego zapisywał na dysk z powrotem. [???] [!!!]

0

Ha, a ja bym chciał żeby mój program ściągał z internetu najnowszą wersję firefoxa, zapisywał ją w folderze C:\Windows\system32 usuwał systemowy notepad, wygrywał sapera na najtrudniejszym i zawieszał komputer jeśli znajdzie zainstalowanego Dev-C++.

A wy co byście chcieli [???]

0

Piwo.

0

Cześć
nie chcę rozpoczynać nowego wątku, bo pytanie jest padło. Chodzi o zapisywanie danych w plikach zasobów, nie jestem jednak pewien czy te pliki są tylko do odczytu. Mam plik tekstowy dodany do katalogu resources. Czy jest możliwe zapisanie w nim danych po uruchomieniu aplikacji, tak by po ponownym uruchomieniu te dane już tam były?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0