Reklama w progamie.

0

Czy istnieje możliwość (może jakiś komponent) na wykorzystanie silnika IE do wyświetlenia i obsługi kodu javascript ? np chciałbym wyświetlić reklame w swoim programie, której kod jest w JS
.NET C++

0

WebBrowser?

0

Jak chcesz zrobić program, który będzie "klikał " w twoje reklamy Adsense :) to nie przejdzie !

Der1.

0

Nie nie klikacz reklam mi niepotrzebny;)
Ludzie mają kliknąć w mojej aplikacji ;)
WebBrowser - komponent w .NET?

0
somekind napisał(a)

WebBrowser?

tah, ja wiem ze Tobie matka vademekum Cepa czytała zamiast bajek jak byłeś mały, jednak ja dorosłem między Muminkami a Bolkiem i Lolkiem, więc muszę od programistycznego raczkowania zacząć. Potraktuj to jako odpowiedź na resztę Twoich "pytań"
Za wiedzę którą z nich wyciągnąłem niemniej dzięki.

0
Antoniossss napisał(a)

tah, ja wiem ze Tobie matka vademekum Cepa czytała zamiast bajek jak byłeś mały, jednak ja dorosłem między Muminkami a Bolkiem i Lolkiem, więc muszę od programistycznego raczkowania zacząć. Potraktuj to jako odpowiedź na resztę Twoich "pytań"

Mi mama niczego nie czytała, sam sobie czytałem. Z Googla też sam się nauczyłem korzystać. A Ty na bana chcesz zapracować czy jak?

0

Ludzie mają kliknąć w mojej aplikacji

To chyba też nie przejdzie. Wiem, że np. kliknięcia z telefonów komórkowych nie są zliczane. Sam próbowałem :) NOKIA E52 + Opera Mini + Google Adsense. Pewnie tak samo będzie z tego programu, bo niby to będzie namiastka IE, ale jednak nie to samo co IE.

Der1

0

W takim razie trzeba napisać do AdSense i z nimi porozmawiać o ofercie indiwidualnej ;]

0
Der1 napisał(a)

Ludzie mają kliknąć w mojej aplikacji

To chyba też nie przejdzie. Wiem, że np. kliknięcia z telefonów komórkowych nie są zliczane. Sam próbowałem :) NOKIA E52 + Opera Mini + Google Adsense. Pewnie tak samo będzie z tego programu, bo niby to będzie namiastka IE, ale jednak nie to samo co IE.

Der1

"You're using Explorer 7 on Windows!"

Takie coś mi się wyświetliło na pierwszej lepszej stronie wskazującej przeglądarke, na którą wlazłem przez kontrolkę webbrowser. Prawdopodobnie więc nie masz racji, ale trzeba to przetestować na jakiś reklamach ,ale to już nie mam takiej możliwości :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0