Logowanie na stronie playmobile.pl

0

Czy ktos próbowal i czy komus udalo sie zalogowac na stronie playmobile.pl wykorzystujac c#...?

0

musisz pierw wygenerowac sesje.

0

Zajmowałem się już trochę botami, ale jestem teraz na wakacjach, więc jedyne co mogę zrobić, to doradzić ci metodę:
1.Wejdź na stronę logowania przy użyciu firefoxa z firebugiem, i zobacz, jakie dane są przesyłane.
2.Wykorzystaj mój obiekt http://4programmers.net/Forum/522018?h=#id522018
3.Po przesłaniu odpowiednich danych otwieraj strony funkcją SendPost() i swrócony strumień używaj do własnych działań.

Uwaga!!!
Jeśli po wywołaniu SendPost() nie używasz strumienia, to go zamknij, bo inaczej program się zawiesi.
SendPost().Close();

Nie mówię, że moja klasa jest idealna, bo nawet mi zdarzyły się oporne strony, ale często działa.

0

cookies, sesja itp....ok, tylko ze problemem tkwi w protokole komunikacji. Trzeba wyslać SSO request celem uwierzytelnienia i autoryzacji... Czy ktos juz logowal sie na tego typu serwisie??

0

Dodam jeszcze ze to jest protokol SAML...

0

Odświeże.. udało się komuś z tym?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0