Kursy visual c#

Odpowiedz Nowy wątek
2008-02-01 18:15
0

Szukam jakiegoś dobrego kursu do pisania aplikacji okienkowych w c#.
Na googlach wyskakują kursy samego c# ale nie ma nic o pisaniu aplikacji okienkowych.

Pozostało 580 znaków

2019-01-14 16:24
1

To tylko kwestia gustu. Ale jeśli chodzi o C#, wydaje mi się, że więcej osób stosuje nr 2, natomiast jeśli chodzi o Javę, to więcej stosuje nr 1. Tak mi się WYDAJE.
Osobiście wolę nr 2. Jakoś jest to dla mnie bardziej czytelne.

2 jest też stosowana chyba we wszystkich oficjalnych materiałach, bibliotekach itp. - Ktos 2019-01-14 18:41

Pozostało 580 znaków

2019-01-14 18:53
0

Nigdy chyba nie widziałem aby ktoś używał 1 podejścia w C#. Oczywiście nie jest to dziwne ze względu na to, że VS wymusza ten drugi i "wszyscy" tak się nauczyli, ale jeżeli nauczysz się pisać podejściem pierwszym, to prędzej czy później i tak raczej będziesz musiał się przestawić jeżeli będziesz chciał pisać kod z innymi ludźmi :P

No chyba, że trafisz na takich, którym to nie przeszkadza.

edytowany 2x, ostatnio: WeiXiao, 2019-01-14 18:55

Pozostało 580 znaków

2019-03-05 16:02
0
panza napisał(a):

http://msdn2.microsoft.com/pl-pl/beginner/bb308730(en-us).aspx tam masz Lerning i są tutoriale video, nawet niezłe, tzn. świetne :] podstawy a do reszty dojdziesz sam C# to fajny i łatwy język mozna sie wiekszoc samemu domyslic :] A jakbyś chciał to mam ebooka Sekrety C# - sporo, na rapidzie. Mam też zestaw 20 średnio pół godzinnych filmików o Windows Forms - taki kursik... po polsku

czy nadal masz kurs na Rapid? nie pogniewał bym się za taki :)
pozdrawiam

Pozostało 580 znaków

2019-03-21 11:10
0

Pewnie
przyjme wszystko... strasznie mi ciężko idzie jak nie mam przykładów

pykus napisał(a):
panza napisał(a):

http://msdn2.microsoft.com/pl-pl/beginner/bb308730(en-us).aspx tam masz Lerning i są tutoriale video, nawet niezłe, tzn. świetne :] podstawy a do reszty dojdziesz sam C# to fajny i łatwy język mozna sie wiekszoc samemu domyslic :] A jakbyś chciał to mam ebooka Sekrety C# - sporo, na rapidzie. Mam też zestaw 20 średnio pół godzinnych filmików o Windows Forms - taki kursik... po polsku

czy nadal masz kurs na Rapid? nie pogniewał bym się za taki :)
pozdrawiam

Chętnie podepnę się po temat, walczę z podobnym dylematem :) - TOMO70 2019-05-23 07:13

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0