logowanie i pobranie źródła strony

0

Uzywając kontrolki WebBrowser wchodze na stronke, loguje się na niej, później naciskam przycisk pod którym mam pobieranie źródła strony która jest dostępna po uprzednim zalogowaniu, teoretycznie powinno działać ale tamta stronka wykrywa mnie jako nie zalogowanego i ściaga się źródło strony do logowania. Próbowałem automatycznego logowania ale też nic.
Do pobierania źródła strony uzyłem kodu zaprezentowanego gdzieś na tym forum:

                    System.Net.HttpWebRequest request = (System.Net.HttpWebRequest)System.Net.WebRequest.Create("http://stronadopobrania.pl");
                    System.Net.HttpWebResponse response = (System.Net.HttpWebResponse)request.GetResponse();
                    System.IO.Stream vStream = response.GetResponseStream();
                    System.IO.TextReader tekst = new System.IO.StreamReader(vStream);
                    Console.WriteLine(tekst.ReadToEnd());

Do automatycznego logowania użyłem kodu zaprezentowanego gdzies na tym forum:

            Uri uri = new Uri("http://stronadopobrania.pl/login.php");
            WebClient client = new WebClient();
            NameValueCollection collection = new NameValueCollection();
            collection.Add("user", "nick");
            collection.Add("password", "hasło");
            webBrowser.Document.Body.InnerHtml += uri.AbsoluteUri;
            byte[] responseArray = client.UploadValues(uri.AbsoluteUri, "POST", collection);
            webBrowser.Document.Body.InnerHtml += Encoding.ASCII.GetString(responseArray);

Wie ktos jak mozna rozwiązać mój problem?

0

dzięki za fatyge... problem raczej nie tkwił w utrzymaniu sesji bo przy logowaniu dałem żeby mnie automatycznie logowało i gdy wyłączyłem aplikacje i włączyłem ją jeszcze raz byłem zalogowany a źródła nadal nie mogłem pobrać tamtym sposobem... a więc problemem bylo to że przy wysyłaniu żądania o źródło aplikacja inaczej się przedstawiała przez co nie była rozponawywana...
Problem rozwiazałem w inny sposób... poprzez webBrowser wchodze na stronke z której chce mieć źródło klikam na przycik pod którym dałem to:

string jazda;
            jazda=webBrowser1.Document.Body.InnerHtml.ToString();

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0