Przechwytywanie obrazu z youtube

0

Witam
Mam do napisania program który pobierze filmik z youtube lub podobnego serwisu i zapisze go do pliku. Czy wie ktoś może jak ściągnąć taki filmik. Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam

0

najprosciej po prostu podpiac sie kodem html wyietym z youtube i niech Twoja strona po prostu bezposrendio hotlinkuje sie pod youtube.. a jesli koniecznie chcesz sciagac ow .flv, to podejrzyj kod strony, znajdz html/javascript ktory tworzy obiekt flasha, zbadaj jego argumenty, sciagnij youtubowego playera flasha, zdekompiluj go, polacz wynik dekompilacji z parametrami i voil'a, dostajesz adres spod ktorego player sciaga filmik.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0