Jak w MySQL sprawdzić aktualne zużycie updates_per_hour?

0

Witam.

Jest hosting z następującymi ograniczeniami:
max_updates_per_hour = 50000
max_connections_per_hour = 25000
max_user_connections = 50

Jak można sprawdzić bieżące zużycie updates_per_hour i connections_per_hour?

Nie mam dostępu do tabeli users.

0
Panczo napisał(a):

https://dba.stackexchange.com/questions/57418/how-to-determine-mysql-queries-per-day

Tylko dane w status są GLOBAL albo SESSION

Session odpada bo pokazuje tylko dla danego połączenia. A global pokazuje dla całego serwera. Jak to zrobić dla usera?

0
abrakadaber napisał(a):

zobacz https://dba.stackexchange.com/questions/115309/view-active-mysql-connections-per-user

Wątek dotyczy ilości aktualnych sesji użytkownika, a to nie jest dla mnie problemem. Ja potrzebuję ilość wykonanych połączeń i zapytań na użytkownika. Wystarczyłby mi licznik ale musi być na użytkownika, a nie globalny czy na sesję/połączenie

0

tego raczej nie odczytasz

0

Te dane gdzieś tam muszą być. W końcu serwer to zlicza i blokuje przy przekroczeniu.

Nie odczyta się wcale czy nie odczyta bez dostępu administracyjnego?

0

wszystkie mądre strony twierdzą, że nie da się łatwo do tych danych dostać. Jedyne co się pojawia to włączenie pełnego logowania i wyciąganie tych danych z logów

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1