Błąd z procedurą wyszukiwania

0

Witam, tak jak w temacie mam problem z realizacją procedury.
Robię mały projekt bazy danych dla poczty, na zaliczenie i chciałbym wyświetlać informacje z procedury o nr paczki.

Mój kod wygląda tak:

 CREATE PROCEDURE Info_Przesylka
@Par_NrPaczki varchar(64) = ' '
AS
BEGIN
SELECT Nr AS [Numer paczki], Imie + Nazwisko AS [Nazwa Odbiorcy], KodPocztowy + Miasto + Ulica + NrDomu  AS [Adres odbiorcy], NazwaZlecenia AS [Nazwa Zlecenia], Rodzaj, Termin AS [Termin dostarczenia]
FROM Przesylki
inner join
Klienci
on Przesylki.IdOdbiorca = Klienci.IdKlienta
inner join
Adres
On Przesylki.IdAdresOdbiorcy = Adres.IdAdresu
inner join
Miasta
on Adres.IdMiasta = Miasta.IdMiasta
inner join
Ulice
on Adres.IdUlicy = Ulice.IdUlicy
inner join
Kody
on Adres.IdKod = Kody.IdKodPocztowy
inner join
Rodzaj
on Przesylki.IdRodzaj = Rodzaj.IdRodzaj
inner join
Zlecenia
on Przesylki.IdZlecenia = Zlecenia.IdZlecenia
WHERE Nr LIKE '%' + @Par_NrPaczki + '%'
END

a po wykonaniu:

 exec Info_Przesylka 1

Wyświetla mi:
Msg 245, Level 16, State 1, Procedure Info_Przesylka, Line 85
Conversion failed when converting the varchar value 'Wroclawska' to data type int.

Gdzie robię błąd?

Dodam jeszcze, że Nr jest typu int.

0

Nie napisałeś, jaka baza danych, więc mogę nie trafić. Ale nie boję się i strzelam :-).

To, że Nr jest int nie powinno mieć tu większego znaczenia. Podejrzewam, że kłopot jest w wyrażeniu:

Hadol napisał(a):

KodPocztowy + Miasto + Ulica + NrDomu AS [Adres odbiorcy], NazwaZlecenia

w którym chcesz połączyć kolumny int i varchar. Może jest w Twoim sql'u funkcja STR? Jeśli jest, to zamień int w tym wyrażeniu na łańcuch znaków.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1