Przenoszenie bazy z phpMyAdmin do SQL Buddy

0

Mam problem z zaimportowaniem bazy danych w SQL Buddy (została wyeksportowana z phpMyAdmina). To jest prosta jedna tabela i 8 kolumn (10 000 tys rekordów). Może to kwestia innego kodowania przy eksporcie? W czym może być rzecz? Proszę o pomoc.

Poniżej screen z importowania (SQL Buddy) i eksportowania (phpMyAdmin):

0

jaki problem?? Przecież na tych screenach NIC NIE MA!

1
abrakadaber napisał(a):

jaki problem?? Przecież na tych screenach NIC NIE MA!

W skrócie mówiąc jak ładuje w SQL Buddy skrypt to wyskakuje i taka kropka jak na screenie..
Przykładowy skrypt który nie chce się ladować wygląda tak:

-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 3.5.2.2
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Host: localhost
-- Czas wygenerowania: 30 Lis 2014, 13:05
-- Wersja serwera: 5.1.71
-- Wersja PHP: 5.2.17

SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";
SET time_zone = "+00:00";


/*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_CLIENT=@@CHARACTER_SET_CLIENT */;
/*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_RESULTS=@@CHARACTER_SET_RESULTS */;
/*!40101 SET @OLD_COLLATION_CONNECTION=@@COLLATION_CONNECTION */;
/*!40101 SET NAMES utf8 */;

--
-- Baza danych: `578130890`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Struktura tabeli dla tabeli `pomiary`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `pomiary` (
  `id` bigint(20) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  `miejsce` varchar(100) NOT NULL,
  `data` date DEFAULT NULL,
  `godzina` time DEFAULT NULL,
  `temp` double DEFAULT NULL,
  `tempMin` double DEFAULT NULL,
  `tempMax` double DEFAULT NULL,
  `svWiatr` double DEFAULT NULL,
  `maxvWiatr` double DEFAULT NULL,
  `kierunekWiatr` varchar(25) DEFAULT NULL,
  PRIMARY KEY (`id`),
  KEY `kierunekWiatr` (`kierunekWiatr`)
) ENGINE=MyISAM  DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=12182 ;

--
-- Zrzut danych tabeli `pomiary`
--

INSERT INTO `pomiary` (`id`, `miejsce`, `data`, `godzina`, `temp`, `tempMin`, `tempMax`, `svWiatr`, `maxvWiatr`, `kierunekWiatr`) VALUES
(136, 'M1', '2014-06-17', '23:24:00', 3, 2.1, 7.4, 0.78407079646018, 7.5, 'poludniowo-zachodni'),
0

zawsze możesz spróbować zaimportować ręcznie
mysql -u root -p database_name < export.sql
btw bazę masz stworzoną i wybraną?

0

Oczywiście baza jest stworzona i do niej użytkownik z uprawnieniami do odczytu i zapisu, więc tym bardziej mnie dziwi ze to nie działa..

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1