@#$ POMOCY @#%

0

CzeSć! ZiomalE :-)

Sluchajcie,wiecie moze jak zrobic.

Przykład: Stronw Wp.pl - zakładanie konta www

chciałbym ze po wejsciu na taka strone program automatycznie wysłał informacje do pola tekstowego (nazwisko,imie) a ja bym tylko zaakceptował :)
Możecie podeslac mi przykład ( source) lub opisac co potrzeba :)

wiecie jak to zrobic ? kto zrboi bedzie Mstrzem {browar}

Gg: 1210034
Mail : [email protected]

0

Panowie, odpowiadajcie...
Fajna motywacja : "kto zrboi bedzie Mstrzem" :-) :-) :-) :-) :-)


Delphi 5

Pozdrawiam

0

dchcorp napisał:
Panowie, odpowiadajcie...
&gtFajna motywacja : "kto zrboi bedzie Mstrzem" :-) :-) :-) :-) :-)
&gt
&gt
&gt--
&gt--- -- -
&gtDelphi 5
&gt
&gtPozdrawiam

&gtE stary to co ty nie wiesz :PPPPPPPPP
&gthi hi nie rozumiem jak można mieć problem z mailem :) albo www .
to forum jest dla maniaków tp i nie wpierniczaj się na tę stronkę a jak szukasz pomocy to przeczytaj \FAQ z wp

0

No co ty kurde nie powiesz,jak ja widze tego typu kolesi to aż mnie czyści... jak takis madry to pokaz gdzie to pisze

0

MrPaker, ja to bym moze ci nawet pomógł, ale nie moge. po prostu nie zrozumiałem Twojego pytania... Moglbys sprecyzować?----- -- -
Delphi 5

Pozdrawiam

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1