W jaki sposob...

0

W jaki sposob usunac 'na chwile' (wyczyscic) z formatki wszystkie elementy, moze byc tez rozwiazanie kompletnie czyszczace :)

Pozdrawiam {hello} --LSD - Discover The New Way Of Thinking

0

chodzilo mi o ukrycie elementow, wlasnie chce sie zapytac czy istnieje jakas tablica elementow, ktore znajduja sie na formie :)

Pozdrawiam {hello} --LSD - Discover The New Way Of Thinking

0

Romantiko napisał:
&gtchodzilo mi o ukrycie elementow...

Elementy tzn ??
Chodzi ci o komponety czy...o co ?--Ozyrys Pozdrawiam {hello}
[email protected]

DELPHI 6 RULEZ

0

procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
var
i:integer;
c:TComponent;

begin
for i:=0 to Pred(Form1.ComponentCount) do
begin
c:=Form1.Components[i];
if c is Tcontrol then
(c as TControl).Hide;
end;
end;

--Pawel

Delphi6

0

dzieki serdeczne pq {browar}

Pozdrawiam {hello} --LSD - Discover The New Way Of Thinking

0

ozyrys napisał:
&gtElementy tzn ??
&gtChodzi ci o komponety czy...o co ?

Wiem, przepraszam niejasno sprecyzowalem o co mi chodzi :) Dziki za zainteresowanie {hello}

Pozdrawiam {hello} --LSD - Discover The New Way Of Thinking

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1