Pytanie

0

Tforze komunikator. Jak do RichEdit wstawic obrazek? tak jak w gg {wstyd} --miki

0

Powiem Ci, że ten temat akurat pasuje do głównego forum. Czemu umieściłeś go w Off-topic?--Pozdrawiam {hello}

0

Ale w gg nie ma richedita... Zamiast tego wrzucili webbrowser.---------------------------
Delphi 6

Pozdrówka

0

Powiem Ci, że ten temat akurat pasuje do głównego forum

juz przenioslem :-)---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

W gg w polu w ktorym wpisujesz text nie wyswietlaja sie obrazki zamiast tego wydnieje np cos takiego :

"xxxx :) &ltOK&gt xxxx"

Z czego ':)' i '&ltOK&gt' zostana potem wswietlone w polu rozmowy jako obrazki a nie w RichEdit !! --Ozyrys Pozdrawiam {hello}
[email protected]

DELPHI 6 RULEZ

0

A jak na moj rozum to to moze byc ListBox w polaczeniu z metoda OwnerDraw.--Pozdrawiam {hello}
Tomasz K.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0