bitbtn

0

mam pytanko: jak z bitbtna wyciagnac nazwe pliku, z ktorego zaladowany jest obrazek (glyph)?

dziabonx

0

z tego co wiem to jest to chyba niemozliwe poniewaz bitmapa ta jest automatycznie dolaczana do programu podczas kompilacji :-)
ale moge sie mylic :-)

--
-=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

Robisz tak, jakbys chcial zaladowac glypha, ale zamiast Load daj Save, u mnie to dziaua (D6e) {hello} --LSD - Discover The New Way Of Thinking

0

MOshe zle przeczytauem, ale jest już poozno :) To wyshey moje bylo w przypadku, kiedy masz plik *.dfm (no i moshe cos wiecej... niewashne) A aysli interesuje cie 'wyciagniecie' obrazku z execa, albo wrecz calego ImegeList, to wal na maila, bo dzisiaj wuasnie miauem taki problem. {hello} --LSD - Discover The New Way Of Thinking

0

Romantiko ty chyba ni być Polak, bo ja za bardzo ni rozumić co ty pisoć...--Delphi 6, Pascal

----====Pozdrawiam @LL====----
------====== RFL ======------
--==[ [email protected] ]==--

0

RFL napisał:
Romantiko ty chyba ni być Polak, bo ja za bardzo ni rozumić co ty pisoć...

OK, to tlumacze :)

Moze zle przeczytalem, ale jest juz pozno. To wyzej moje (post) bylo w przypadku, kiedy masz plik *.dfm (no i moze cos wiecej... niewazne) A jesli interesuje cie 'wyciagniecie' obrazka z execa, albo wrecz calego ImageList, to wal na maila, bo dzisiaj wlasnie mialem taki problem.

RFL: nie chodzi o to co widac, tylko jak czytany text brzmi ;) mam nadzieje ze teraz jestem zrozumialym Polakiem :) {hello} --LSD - Discover The New Way Of Thinking

0

Romantiko napisal:
&gtnie chodzi o to co widac, tylko jak czytany text brzmi mam nadzieje ze teraz
&gtjestem zrozumialym Polakiem

Teraz rozumiem :-) --Delphi 6, Pascal

----====Pozdrawiam @LL====----
------====== RFL ======------
--==[ [email protected] ]==--

0

RFL napisał:
&gtTeraz rozumiem :-)

:) :) Ciesze sie, postanowilem ze bede pisal 'normalnie' {browar}

Pozdrawiam {hello} --LSD - Discover The New Way Of Thinking

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1