Ikony

0

Skad i jakim porgramem moge wyciagnac ikony znajdujace sie w Delphi 6 (konkretnie chodzi mi o Ikonke SaveAs, ale to sheciesh nieistotne ) ? hmm... --LSD - Discover The New Way Of Thinking

PS. Wkurzaja mnie wiesniaki, ktorzy gadaja cos o ortografii...

0

A sprubuj przejżeć katalogi. {hello} --I LOVE PrOgRaMz

0

-=Br@ndeL=- napisał:
A sprubuj przejżeć katalogi. {hello}

Konkretnie to chodzi mi o Glyph'a 'SavaAs', ktory jest umieszczony besposrednio w edytorze. Nie chodzi mi o pliki *.ico, bo zapefne Tylko tworcy Tlen.pl umieszczaja je wraz ze swoim porgramem :) Ale dsieki za zainteresowanie. {hello}
--LSD - Discover The New Way Of Thinking

0

już MAM TO !!!!!!!!!!!!!!!! (I ZNOOF SAM ! ;( )Szkoda she DeDe wysypuje sie w delphi, ale oodalo mi sie wydobyc ImageList za pomoca resource hacker, czy jakos tak. teras trzeb isc na {browar} :) :) :)--LSD - Discover The New Way Of Thinking

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1