Jak przesłać plik za pomocą TServerSocket i TClient

2002-02-21 10:04
Imperior
0

Jak przesłać plik za pomocą TServerSocket i TClientSocket lub jakiegoś innego komponentu(jakiego?)?

Pozdrowienia--Imperior

Pozostało 580 znaków

2002-02-23 08:05
ofix
0

Właśnie też byłbym ciekaw

Pozostało 580 znaków

2002-02-24 11:16
wojtas
0

Zobacz sobie folder Examples w katalogu C++ Buldera 5.0 Proffesional (nie wiem jak w innych)
w Delphi o tym samyn numarze tez powninno byc (w examplu jest przesylanie tekstow ale przeslanie pliku to to prawie samo) konkretnie ten przyklad nazywa sie chyba C++ Builder Chat

powodzenia wojta$--Lets make linux better :-)

Pozostało 580 znaków

2002-03-09 12:23
Lofix
0

na stronie www.delphirulez.prv.pl znajdziesz odpowiedz.Pozdrawiam--DELPHI RULEZ

Pozostało 580 znaków

Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0