Taryfikatory

0

Hej czy ktoś z was nie zna może jakiegś taryfikatora napisanego w Delphi.

p.s Oprucz Bankruta. {brawo}

0

Chodzi oczywiście o połączenie z internetem przez modem:)
hehe:) {brawo}

0

np. bankrut
--Spin
(Delphi 5 Enterprise)

0

Spin napisał:
np. bankrut

No comment.

0

o co ci lata lamer?
może nie jest opisany w Delphi???

człek odpowiada na pytanie, a lamer musiał se post nabić i skrytykować--Spin
(Delphi 5 Enterprise)

0

np: liczygrosz--Vroc

0

Spin napisal:

o co ci lata lamer?
może nie jest opisany w Delphi???
człek odpowiada na pytanie, a lamer musiał se post nabić i skrytykować

widze Spin ze nieuwaznie czytasz posty :(
dla wyjasnienia:
Nikt (osoba pytajaca) napisal:

p.s Oprucz Bankruta.

a ty panie Spin napisales:

np. bankrut

nie widze powodow zeby czepiac sie do pana lamera :-)

--
-=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

Spin napisał:
o co ci lata lamer?
może nie jest opisany w Delphi???
człek odpowiada na pytanie, a lamer musiał se post nabić i skrytykować

Odejdź czasami od tego komputera, na dobre Ci to wyjdzie.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1