Jak przesuwac elementy ListBoxa tak jak w Playliscie Winampa

2002-02-20 18:32
Wirek
0

Jak przesuwac elementy ListBoxa tak jak w Playliscie Winampa???--Wirek
e-mail : [email protected];
[email protected].
Napisz!

Pozostało 580 znaków

2002-02-22 18:35
B_No-
0

wiesz ile ledow w twoim odtwarzaczu mp3 musialem poprawic? dlacze go w panelu odpowiedzialny za wyswietlenie playlisty, w procedurze, uwaga, ON MOUSE MOVE" umiesciles ladowanie z pliku? i dlaczego nie uzyles to komponentu savedialog, i opendialog do ladowania/zapisywania playlisty?
a moze podeslac ci moja, poprawiana wersje tego programu? widze, ze nadal nad tym odtwarzaczem pracujesz, moze wiec ci sie cos przyda?

--


The best of lamers:)
-pB_No-

Pozostało 580 znaków

2002-02-22 22:21
Wirek
0

jak podasz maila to pogadamy!!!--Wirek
e-mail : [email protected];
[email protected].
Napisz!

Pozostało 580 znaków

2002-02-23 09:24
-pB_No-
0

Dostaniesz i maila, i plik wykonywalny (caly projekt za duzo wazy).
Jak bedziesz chcial i projekt, to powiedz

Pozostało 580 znaków

2002-02-24 14:57
LOFIX
0

-pB_No- [mailto:[email protected]] w dniu 23.2.2002 9:24 napisal:
Dostaniesz i maila, i plik wykonywalny (caly projekt za duzo wazy).
&gtJak bedziesz chcial i projekt, to powiedz

&gtI ja bym sie pisał na projekta mediaplaya (mój jest niedorobiony deko)

Pozostało 580 znaków

2002-03-08 07:35
Piasiu
0

Bardzo prostu mozna przsówac te elementy.
Ale nie che mi sie jzu kodu pisać ;-])--Looknijcie na main Page - głópawa troche ale obleci ;-})

Pozostało 580 znaków

2002-03-08 23:16
Wirek
0

To po co odpowiadasz?--Wirek
e-mail : [email protected];
[email protected].
Napisz!

Pozostało 580 znaków

Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0