host

0

mam komponent któóąęój IP, ale jak sprawdzic mój host?
(chodzi mi o ten host odpowiadający mojemu IP)--Vroc

0

o co konkretnie chodzi??? php???

0

co???--
window.location="http://www.allegro.pl/"

0

Jeżeli dobrze zrozumiałem to chodzi CI o to, żeby mając IP wydobyć adres DNS?

0

Też się o to pytałem w temacie --&gt http://www.4programmers.net/f[...]on=show&id=6001--"Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć"

----- MCkawa -----
Delphi 6

0

Problem jest do rozwiazania dzieki komponentom ICS. Mozna je znalezc na stronce www.overbyte.be, razem z komponentami zalaczony jest plik demo DNSLookup, pozwala on na sprawdzenie IP gdy nzamy Hosta, isprawdzenie Hosta gdy mamy IP (czyli Lookup i Reverse Lookup).
Ps. gdyby tamten link byl zly czy cos to jest drugi www.rtfm.be/fpiette.

Pozdrowionka {browar} -------[ Delphi 6 Rulez 4 Ever!, przynajmniej do czasu gdy naucze sie C++ :) ]------

0

mm te komponenty

Vroc
&ltDelphi Knight&gt

0

mam te komponenty, ale ni zabardzo DNSLookupa używac umiałem. sprawdze czy dziala. z gory jenkuje.&ltbr&gt&ltbr&gt--&ltbr&gtVroc
&ltbr&gt&ltDelphi Knight&gt

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 0, botów: 1

Robot: PetalBot