Screen Saver

0

Zrobiłem wygaszacz ekranu, ale wszystko jest w exe. Po zmienieniu nazwy na .scr wywala się błąd win2000. CO zrobić żeby trzymać go w exe, ale działał ja wygaszacz lub żeby byl scr, i normalnie działał. Nie chcę dużych zmian w kodzie.

--Delphi 2 , 6 i 5
Ciekawe pomysły i poszukiwanie rozwiązań.

0

blad wywala ci dlatego ze .scr ma inna budowe naglowka niz .exe

0

Anubis napisał:
blad wywala ci dlatego ze .scr ma inna budowe naglowka niz .exe

Ale w sumie w Delphi mozesz ustawic jakie rozszerzenie ma posiadac generowany plik po kompilacji... mi dziala nawet wtedy jak zmieniam na *.src rozszerzenie...--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0