IRC!!!

0

Ludzie. Kanal #4programmers.net zostal przeniesiony na servwer warszawa.crashnet.pl Powiadomcie adama. Kazdy programista dostanie aopa.
Na ircnecie kanal zawiesil dzialalnosc. Przepraszam

www.miki.glt.pl {wstyd} --miki

0

mwolinski napisal:
&gtKazdy programista dostanie aopa.

Jak tam wszedlem to siedzial tam jakis @AnakinDS i nie dal mi opa ;( :[[
--Delphi 6, Pascal

----====Pozdrawiam @LL====----
------====== RFL ======------
--==[ [email protected] ]==--
----====[ GG: 3532533 ]====----

0

#4programmers.net can't join channel (address is banned) - dziwne, prosimy o komentarz admina.

RFL napisal:
&gtJak tam wszedlem to siedzial tam jakis @AnakinDS i nie dal mi opa

Po co Ci op ? Jak wszyscy go beda mieli to sie tylko zament zrobi i cholota zleci.
--Pozdrawiam {hello}
Tomasz K.

0

maginott napisal:
&gtPo co Ci op ? Jak wszyscy go beda mieli to sie tylko zament zrobi i cholota zleci.

Moze masz racje, ale ten na gorze mogl nie pisac ze kazdy dostanie opa. Ja se wchodze na kanal pelen nadzieii ze dostane a tu nic... --Delphi 6, Pascal

----====Pozdrawiam @LL====----
------====== RFL ======------
--==[ [email protected] ]==--
----====[ GG: 3532533 ]====----

0

Mu chodziło o to żę: wpisz /join kurde_hehe_ojaniemoge.net i się połączysz i będziesz opem - dlaczego ??? bo sam go stworzyles :P rozumisz?

0

No i po co zmieniac? Wszyscy sie juz przyzwyczaili.... warszawa.ircnet.pl - wejsc nie moge... natomiast na ten co podajes... "invite only"... i wejsc nie moge!--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

Ja wam powiem jedno - ja siedze caly czas na irc.pl i nie bede wchodzil na crashnet.pl
po prostu na irc.pl jest wiele ludzi i wszyscy tam zakladaja kanaly.--Delphi 6
Pozdrowienia{hello} ,
Moderator Imperior

0

Imperior chyba na ircnet.pl ? :-)---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

Ludzie, co wy kombinujecie?! Po co zakladac kanal w sieci, z ktorej korzysta kilkaset osob, zamiast na ircnecie? Zadne warszawa.ircnet.pl, tylko IRCnet! A jak potrzebujecie botki, to powiedzcie, moge zalatwic kilkanascie i nikt kanalu nie tejknie. A tak w ogole to na ircu znam sie ogolnie dosc dobrze i moge pomoc w razie klopotow. Pozdrawiam

dziabonx

IRCnet rlz!!!

0

A ja się nie znam na ircu i nie pomoge :)

0

Skoro z IRCem sa klopoty, to moze bysmy zaczeli uzywac chata na stronie 4programmers.net? Co Wy na to?--Pawel

Delphi6

0

pq napisał:
Skoro z IRCem sa klopoty, to moze bysmy zaczeli uzywac chata na stronie 4programmers.net? Co Wy na to?
&gt
&gt--
&gtPawel
&gt
&gtDelphi6

JUż niedługo przześle adamowi bramkę, i będzie można się łączyć ze strony!
{browar} :-) --miki

0

do czatów to jestem zrazony ale z drugiej strony to wiem ze jak jest jakis kawal to śa takie ekipy co to jak by nie był zabezpieczony i ile by botków nie było to zrobią tejka : ) kiedys sie bawilem botkami i wiem ze tacy ludzie to są po prostu tym zarazeni i nie ma na to rady, tak ze hyba byl bym za tym czatem (choc kojarzy mi sie to z moim kumplem i sciemnianiem lasek ; ) )

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1