Re: pakiety

0

haslo,hash : longint;
password : string;

haslo:=1;
for i:=1 to length(password) do
haslo:=haslo*(ord(password[i])+1);
haslo:=haslo*hash;

Wartości zmiennej hash nie moge Ci podać, gdyż server GG wysyła wartość jaką musi mieć ta zmienna.

Prawdę mówiąc, to nie chodziło mi o hash hasła, ale o odbieranie i wysyłanie tych pakietów. :) Nie ma o tym żadnego artykułu? :( ---------------------------
Delphi 6

Pozdrówka

0

NIE ODPOWIADAJ NOWYM TEMATEM

0

A nawiązując do tematu to jest bilblioteka klienta EKG, poszukaj, popytaj itp...

0

lamer napisał:
NIE ODPOWIADAJ NOWYM TEMATEM

Wybacz, ale jak nie odpowiem nowym tematem, to wiem, że nikt już później nie odpowie :(. Można by zrobić coś takiego, że posty, na które ktoś ostatnio odpowiedział są wyżej.---------------------------
Delphi 6

Pozdrówka

0

thenkles napisal

Można by zrobić coś takiego, że posty, na które ktoś ostatnio odpowiedział są wyżej.

wystarczy w twoim profilu ustawic domyslne sortowanie na Date ostatniej modyfikacji---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

LKS napisał:

wystarczy w twoim profilu ustawic domyslne sortowanie na Date ostatniej modyfikacji

No faktycznie, niezłe :)

--

Delphi 6

Pozdrówka

0

lamer napisał:
A nawiązując do tematu to jest bilblioteka klienta EKG, poszukaj, popytaj itp...

Niestety, nie udało mi się znaleźć tej biblioteki :(
A poza tym przydałby się także ogólny opis. Wiem, że chodzi tu o oddzielenie różnych danych, ale jak tego użyć? Naprawdę nie ma nic na ten temat? Jeśli tak, to skąd inni wiedzą? :(---------------------------
Delphi 6

Pozdrówka

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1