Ach te mp3 w Delphi...;) pomocy:)

0

Witam i o zdrowie pytam:)
A kiedy uprzejmosci mamy juz za soba;) to chcialbym prosic o pomoc w sprawie mp3.
Czy ktos moglby mi wskazac jakis komponent do odgrywania mp3?
Jednak nie chce zeby to bylo cos w stylu winampa ani zeby mialo jakas swoja powloke graficzna.
Ja chce po prostu wpisac w kodzie cos w stylu
Komponent_Jakistam.PlaySound('c:\moje.mp3') ;
i zeby to gralo;)

Czy mam zbyt wysokie wymagania?:)

Bede wdzieczny za pomoc..
--take care,

Wodzu

0

borze sparawdz w żrudłach, albo w programach, albo w komponętach, jest ich tam multum.............
.............................nie chce być złaśliwy ale sprawdzaj następnym razem takie RZeczy...........................--Zim0nSky

0

Ja proponuje BASSa....-------[ Delphi 6 Rulez 4 Ever!, przynajmniej do czasu gdy naucze sie C++ :) ]------

0

Sheitar napisał:
Ja proponuje BASSa....

...jak zwykle :))) (to nie zlosliwosc :))) )--Pawel

Delphi6

0

To moze pq zaproponujesz cos co ma zblizone mozliwosci do BASSa i mozna tego uzyc w Delphi (to tez nie jest zlosliwosc :) ).-------[ Delphi 6 Rulez 4 Ever!, przynajmniej do czasu gdy naucze sie C++ :) ]------

0

Sheitar napisał:
To moze pq zaproponujesz cos co ma zblizone mozliwosci do BASSa i mozna tego uzyc w Delphi (to tez nie jest zlosliwosc :) ).
&gt

Alez na pewno nie jestem w stanie. BASS rules! (chociaz nadmiar basu szkodzi muzyce ;))) ).--Pawel

Delphi6

0

zaemiluj do mnie,ja mam te komponenty :LAME i CDRIP--DELPHI RULEZ

0

Nie wiem jak u was ale u mnie w Delphi MediaPlayer odtwarza Mp3... :-) --Delphi 6, Pascal

----====Pozdrawiam @LL====----
------====== RFL ======------
--==[ [email protected] ]==--
-----====[ GG: 3532533 ]====-----

0

do ZiVa:
Jesli ja mialbym byc zlosliwy to radzilbym Ci popracowac nad ortografia, chyba ze kaleczenie naszego pieknego jezyka sprawia Ci przyjemnosc?
Jesli kogos prosze o pomoc to nie chodzi mi o odpowiedzi w stylu: "poszukaj w zrodlach", licze na to, ze ktos kiedys natknal sie na podobny problem i podzieli sie ze mna posiadana wiedza oraz komponentem.

do Sheitara:

juz mowiles, ze to jest dobre,
moze wreszcie wskazesz mi jakiegos linka? :)--take care,

Wodzu

0

Samego BASS znajdziesz na www.un4seen.com. Ale jak chcesz bardzo prosty komponent, ktory by odtwarzal jakies mp3, przy pomocy jednej linijki kodu [ew. dwoch] to moge takiego napisac i wyslac na maila czy cos. Jakby co to lap mnie na GG.-------[ Delphi 6 Rulez 4 Ever!, przynajmniej do czasu gdy naucze sie C++ :) ]------

0

do wodza:

  • po pierwsze, ja ODMIENIAM!!!!!!! rzeczowniki
  • tak to prawda że nie urzywam polskich znakow, (choc nie zawsze), ale to stary nawyk...........
  • tak robie blędy ortograficzne ale jestem DYSORTOGRAFEM, i jestem usprawiedliwiony, a tak zebyś jeszcze się nie czepiał to wiedz że Albert Einstein terz był dysortografem........... :P
    --Blue_Hat_Programist
0

Dzieki Sheitar, na pewno sie odezwe:)

ZiV a slownika w domu nie masz?

O co Ci chodzi z rzeczownikami?--take care,

Wodzu

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1