ole2 w D6

0

mam dodane słowo ole2 w liscie uses.
ale to nie chce sie kompilować w D6. Może
wiecie jakim słowem mam to zastąpic?

BTW: po co ci idioci z borlanda zmienili te nazwy
w d6?--Vroc

0

Nie wiem jak w D6, ale w D5 należy dopisać ścieżki dostępu do:
np:
"C:\Program Files\Borland\Delphi5\lib\Delphi2\ole2.dcu"
--Pozdrowienia dla całego FORUM !!!

Marco_99

0

Borland (a właściwie InPrise) to nie są idioci, i nie nazywaj ich tak, to naprawdę niesamowici informatycy np: Charlie Calvert, twórca Delphi 4 Ujarzmione,.....
:[[

--Zim0nSky

0

Sprobuj moze OleServer i/lub OleCtrls.-------[ Delphi 6 Rulez 4 Ever!, przynajmniej do czasu gdy naucze sie C++ :) ]------

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0