Problem ze zrodlami

0

Wszedlem do dzialu Źródła na i widze zrodlo do wysylania smsów i mysle no fajnie sciagne sobie, ale obok jest napisane, ze wymaga Indy. Wchodze na strone sciagam komponenty i niechca mi sie zainstalowac. {glowa} Co mam robic? hmm... --pozdrawiam PEDROS
Delphi6

0

Bo masz Delphi 6 :)

0

A to ma cos do rzeczy--pozdrawiam PEDROS
Delphi6

0

I co z tego że ma Delphi6, ja też mam i wszystko działa...

0

No wiesz co - jednak ma! :)

A co do ciebie (z indy) chyba zainstalowałeś wersję pod D6 :)

0

To mozesz zdradzisz mi tajemniec co to ma do rzeczy, ze mam D6--pozdrawiam PEDROS
Delphi6

0

Lamer jak ci dzialaja te komponenty to mozesz mi podeslac IdHTTP1. Wystarczy mi sam plik .pas--pozdrawiam PEDROS
Delphi6

0

Aha jeszcze moj mail [email protected] lub [email protected] PEDROS
Delphi6

0

Poszło...

0

Jeśli chodzi o Indy to ja musiałem trochę pokombinować choć mam D5--Pozdrawiam!

RockY

Delphi 5
[email protected]
GG: 3615957

0

a ja mam D6 i komponenty Indy i.....
nie przypominam sobie abym je w ogóle instalowal :-)
byc moze one sa standardowo w D6 Enterprise :-)---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

Ale przykald w zrodlach nie chce mi dzialc. Pokazuje sie komunikat ze nie mam komponentow--pozdrawiam PEDROS
Delphi6

0

skoro masz te zrodla to wiesz juz jak wysylac :-)
zrob na ich podstawie program tylko ze z komponentem nie IdHTTP tylko NMHTTP z zakladki FastNet :-)
nie roznia sie za bardzo :-)---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

Juz sobie poradzilem ze zrodlami. Wystarczylo usunac linijki kodu tam gdzie DELPHI pokazywal blad.--pozdrawiam PEDROS
Delphi6

0

tak, tak Indy sa standard w D6 Enterprise.
Ja mam d6 personal. Qfa ale dziadostwo!--Vroc

0

Vroc napisał:
tak, tak Indy sa standard w D6 Enterprise.
&gtJa mam d6 personal. Qfa ale dziadostwo!
&gt
&gt--
&gtVroc
&gt&ltDelphi Knight&gt

a sa w D6 Professional?--Pawel

Delphi6

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1