Do Adama - Kłopoty z forum

0

Wczoraj odpowiadam na posta i w momęcie wysyłania go wszystko zamarło.
To jest sprawa normalna dzieją się różne sprawy z komputerami.
Natomiast zdziwiłem się tym, że niemogłem wyjść na stronę przez 24 godziny, czy to jakaś kwarantanna?
{glowa} --Pozdrowienia dla całego FORUM !!!

Marco_99

0

No właśnie ja tez czasami przez cały dzień nie moge wejść na forum. A czasami jak moge to nie moge pisac postow. To jest jakas kara czy co???

A tak na marginesie: Ostatnio w ogÓle nikogo nie ma na #4programmers.net. Wczesniej zawsze tam siedzial Imp albo LKS , czasem maginott i Hektor , a od kilku dni nikogo tam NIE MA tylko ten @ChanServ ktory nie umie gadac :( --Delphi 6, Pascal

---===Pozdrawiam @LL===---
-----===== RFL =====-----
-= [email protected] =-

0

co do przebywania na kanale #4programmers.net to po prostu nie mialem czasu :-)---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

ahi jeszcze raz powtarzam ze jak ktos ma jakas sprawe do mnie to niech stuka na gg (nawet jak niedostepny) :-)---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

A co muszę wpisać w przeglądarce, aby wejść na kanał rozmów (jak tam mam wejść?)? hmm...

0

aby wejsc na kanal #4programmers.net potrzebujesz jakiegos klienta IRC np. mIRC'a :)---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

Kliknij tu:
ftp://ftp.freenet.de/pub/mirc.com/mirc601.exe
aby sciagnac mIRC'a.
Aby wejsc na #4programmers.net musisz poloczyc sie przez server warszawa.ircnet--Delphi 6, Pascal

----====Pozdrawiam @LL====----
------====== RFL ======------
--==[ [email protected] ]==--

0

warszawa.ircnet.pl - mala poprawka :)
Po uruchomieniu mIRCa lub innego klijenta kolejno komendy:
/server warszawa.ircnet.pl
/join #4programmers.net
Widze ze Kolega poczatkujacy ircownik :) :) :)
JA nie wchodze na kanal bo tak po prostu nikogo NIE MA. A trzymac otwarte bezczynne okno to istne marnotrawstwo pamieci :) --Pozdrawiam {hello}
Tomasz K.

0

Jak każdy tak pomyśli to faktycznie nikogo nie będzie, ale jeśli wszyscy wejdą.... ja powróciem i już jestem obecny na forum i na kanale.--Delphi 6
Pozdrowienia{hello} ,
Imperior

0

Marco_99 napisał:
Wczoraj odpowiadam na posta i w momęcie wysyłania go wszystko zamarło.

To jest sprawa normalna dzieją się różne sprawy z komputerami.
Natomiast zdziwiłem się tym, że niemogłem wyjść na stronę przez 24 godziny, czy to jakaś kwarantanna?
{glowa}

A jaki byl komunikat bledu?--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

Do Adama
Przeglądarka zachowywała się tak, jak gdyby adres Twojej strony nie istniał.
Po ok. 24h Twoja strona była dostępna.
Oczywiście adres wpisywałem dobry i byłem połączony z netem.
Pomyślałem, że jest jakiś trik ze strony Twojego serwera PHP, który potrafi zamknąć dostęp dla Marco_99 na 24h.
Ale już jest wszystko OK.
Jeszcze się dzisiaj zdziwiłem, bo na Twoją stronę wszedłem poprzez adres:
www.programowanie.of.pl
a nie jak dotej pory poprzez adres:
www.4programmers.net
jednak sobie przypomniałem, że istnieją przekierowania. {hello}
--Pozdrowienia dla całego FORUM !!!

Marco_99

0

&gtPrzeglądarka zachowywała się tak, jak gdyby adres Twojej strony nie istniał.
&gtPo ok. 24h Twoja strona była dostępna.
&gtOczywiście adres wpisywałem dobry i byłem połączony z netem.

u mnie tez tak bylo--Pawel

Delphi6

0

Przeglądarka zachowywała się tak, jak gdyby adres Twojej strony nie istniał.
Po ok. 24h Twoja strona była dostępna.

W takim wypadku sprobuj nacisnac F5 i przeladowac strone. Serwer czasami moze byc zbyt obciazony, albo co... to powinno pomoc.--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

ale F5 wcale nie pomagalo :( ---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

Na pewno spróbuję F5.
Dziękuję !--Pozdrowienia dla całego FORUM !!!

Marco_99

0

LKS napisał:

ale F5 wcale nie pomagalo :(

--

u mnie tez nie

--
Pawel

Delphi6

0

Dajcie spokój Adamowi!!! :D --Pozdrawiam!

RockY

Delphi 5
[email protected]
GG: 3615957

0

pq napisał:
LKS napisał:

ale F5 wcale nie pomagalo :(

--

u mnie tez nie

Byc moze to tylko przejsciowe klopoty bo ja jeszcze czegos takiego nie mialem...--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1