Opcje internetowe

2002-03-05 21:55
M4rc1n
0

W jaki sposob moge wywolac okno 'Opcje internetowe' z ie, istnieje jakis parametr do ie, lub funkcja w kontrolce webbrowser ktora pozwala to zrobic

Pozostało 580 znaków

2002-03-07 21:27
iasiu
0

Najlepiej Daj Narzędzia -&gt Opcje internetowe...
Heheh
Ja nie wiem ;-])--Looknijcie na main Page - głópawa troche ale obleci ;-})

Pozostało 580 znaków

2002-03-08 08:17
Niezarejestowany
0

w uses dodaj shellAPI;
a tak wywolujesz....
ShellExecute(handle,'open','rundll32.exe','shell32.dll,Control_RunDLL inetcpl.cpl ','',sw_showdefault);

Pozdrawiam

Pozostało 580 znaków

Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0