Config

0

jak stworzyc aplikacje dzieki ktorej moge edytowac inna ?? (cos jak konfigurator do servera w trojanach) --Ozyrys Pozdrawiam !

0

Każdy program, ktoy używa ustawień - musi je gdziś zapisać :) Dajmy np. grę Hitman :)

Hitman.ini i Hitman.cfg - są plikamu konfigurującymi - to samo tyczy się gry quake3 też jest plik konfiguracyjny...

No i co z tego?

==========

A to, że musisz pierw mieć taki plik: i przestudiować go. potem dopero możesz pisać program.

----------------Co do trojanów----------

Aplikacja klient/serwer

Serwer - ofiara//klient - to ty

wystarczy, ze stworzysz aplikację (serwer),która z porozumieniem z klientem - tobą będzie konfigurowała się, żeby np. usunąć katalog C;\Windows w dniu 09.01.2002 :)

-------=========

co do ostatniej (w nawiasie)

Jeżeli myślisz, ze otworzysz sobie exe i pozmieniasz sobie procedury w inm to jesteś chyba nie_normalny :) {browar} {hello}

0

Kazdy sie uczy -ql-GORTH. Ty tez nie wiesz wszystkiego.
btw: Zauwaz takze ze nie skaleczylem twojego nicka tak jak Ty moj w ktoryms z poprzednich postow ;) :P :D
--Pozdrawiam {hello}
Tomasz K.

0

Aaaaaaaaa tam maganiocie :) musze uważnie przeczytać twoją ksywę to wtedy będę normalnie pisał :P

Nikt nie wie wszystkiego - ale do czego to iało być - hmm mojego - wyżej napisanego postu????

0

-ql-GORTH napisał:
&gtJeżeli myślisz, ze otworzysz sobie exe i pozmieniasz sobie procedury w inm to jesteś chyba nie_normalny :) {browar} {hello}
Tegoz oto stwierdzenia.--Pozdrawiam {hello}
Tomasz K.

0

hmm maginnot myslisz, ze tak sie da??? hehe

0

moze i zle sie wyrazilem ale nie chodzilo mi o zmiana procedur o co mnie posadziles... :[ :| :-) --Ozyrys Pozdrawiam !

0

GORTH napisał:
hmm maginnot myslisz, ze tak sie da??? hehe

Nie chodzi o to czy sie da czy nie, tylko o nazwanie kogos nienormalnym.
Dobra koniec tematu {browar} --Pozdrawiam {hello}
Tomasz K.

0

wspomnialem wczesniej o trojanach - nie chodzilo mi o sterowanie serverem za pomoca clienta tylko o to ze w niektorych trojanach sa dolaczone programy ktore moga ustawic server na konkretne zadanie - przed wyslaniem go ofierze !--Ozyrys Pozdrawiam !

0

config prosiaka zapisuje wszystkie dane(konfiguracje) na samym koncu pliku servera
sciagnij sobie zrodla prosiaka i obadaj procedurki jakich uzywa program do konfiguracji :-)
---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

OK dzieki ! :-) {brawo} :-) --Ozyrys Pozdrawiam !

0

Poczytam go jeszcze i sprobuje kapnac o co chodzi (kod jest dosc nieczytelny... :( ) , ale jak bys mogl napisac na jakiej zasadzie on to zapisuje to byl bym wdzieczny.--Ozyrys Pozdrawiam !

0

"Jeżeli myślisz, ze otworzysz sobie exe i pozmieniasz sobie procedury w inm to jesteś chyba nie_normalny "

A myslisz ze sie nie da !! haha
wiesz co to shellcode, latanie zywego jadra itp
trzeba tylko wiedziec jak i sie dlugo uczyc a nie udawac cwaniaka (bez urazy za wyniosly ton :-) )

pozdro ALL
wojta$--Lets make linux better :-)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1