Potrzebuje pomocy z Front Page'a Plizzzzz

0

1.Czy wie ktos moze czy jest mozliwosc wpisania tekstu na stawionym juz wczesniej obrazku, jesli tak to jak to zrobic?
2.Jak zrobic aktywny przycisk z wlasnego rysunku? bo mnie sie pokazuje szare pole

0

naucz sie html'a...

0

Myślę, że z tym pytaniem nie powinieneś się nawet pokazywać na forum.
Bez urazy oczywiście.

0

Ale z was debile...... Początkujący się pyta...(nie wiem czy początkujący - sugeruję tylko) jak wy cos nie wiecie to zaraz nikt nie mowi ale wy jestescie *(@)!%#)!%)

0

Kto go nazwał #$%#$%$^ ?
To jest forum o programowaniu to mu doradziłem żeby nauczył się html'a, wtedy ma dużo większą "kontrole" nad stroną.

0

Ale zapytac chyba mogl a pokazac sie z pytaniem ana forum tym bardziej mr. ShadowMen !!!

PS. faktycznie pownienys nauczyc sie html'a (jest bardzo latwy do nauki).--Ozyrys Pozdrawiam !

0

To moze by ktos odpisal czlowiekowi jak to zrobic? (Ja nie moge, htmla nie znam - i co, mam sie wynosic z forum ;) ?)--Pawel

Delphi6

0

Jak cos pokrecilem to soty po jestem troche przemeczony :(

  1. Wystarczy ze zrobisz tebele i wypelnienie, jej bedzie ten rysunek i piszesz w srodku przykaldu nie chce mi sie pisac. potzrebne polecenia do wypelnienia background=nazwaz rysunku TYLKO NIE .BMP!

  2. Jak zrobic aktywny przycisk z wlasnego rysunku? bo mnie sie pokazuje szare pole.

    Aktywny przycisk chodzi ci oto ze jak klikniesz na obrazek przekierowuje cie do jakiejs tam strony? Nic prostrzgo wystarczy zrobic cos takiego:
    &lta href=nazwastrony.html&gt&ltimg src="nazwa obrazka z rozszerzeniem np. sign.gif"&gt&lt/a&gt

Sory za ew. bledy hmmm ide spac

0

misz napisał:
"...
2.####Jak zrobic aktywny przycisk z wlasnego rysunku? bo mnie sie pokazuje szare pole.
Aktywny przycisk chodzi ci oto ze jak klikniesz na obrazek przekierowuje cie do jakiejs tam strony? Nic prostrzgo wystarczy zrobic cos takiego:
&gt&lta href=nazwastrony.html&gt&ltimg src=\"nazwa obrazka z rozszerzeniem np. sign.gif\"&gt&lt/a&gt
&gt
&gtSory za ew. bledy hmmm ide spac..."

Spoko spoko ale validator nie przepusci Ci tego linku bez textu alternatywnego (wpis do taga: alt="text")
;)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0