Do tego nizej

0

Nie moge odpowiedziec na pytanie bo jakies bledy sie pojawiaja
a wiec tak: zobacz FAQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Warning: Unable to open 'data/.msg' for reading: No such file or directory in /home/p/programmers/programmers/public_html/forum/message.php on line 283

Warning: Unlink failed (No such file or directory) in /home/p/programmers/programmers/public_html/forum/message.php on line 286

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/p/programmers/programmers/public_html/forum/message.php:283) in /home/p/programmers/programmers/public_html/forum/message.php on line 446

Adam to dla ciebie :P

0

hehhehehehehe, Adamie chyba naprawde coś się dzieje niedobrego ;&gt ludzie po kilka razy dodają jeden post, a więc ponawiam moją propozycję pomocy, mogę poprawić błędy i zrobić żeby forum działało na MySQLu.--Pozdrawiam,
Dariusz Szyłko - Solitary

---===If you have problem in PHP3, HTML, MySQL then write to me [email protected]

0

te błędy co -ql-GORTH napisał pojawiają się bez przerwy !--Pozdrawiam,
Dariusz Szyłko - Solitary

---===If you have problem in PHP3, HTML, MySQL then write to me [email protected]

0

a tak apropos Imperator jak się robi te minki ? :&gt--Pozdrawiam,
Dariusz Szyłko - Solitary

---===If you have problem in PHP3, HTML, MySQL then write to me [email protected]

0

Sorry adam ale tak wyszło: tzn

"to dla ciebie Adam :P"

Chodziło mi o kod a nie o tą buźkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak dla wyjaśnienia bo można to na wiele sposobów zrozumieć!

0

Solitary w dniu 13.4.2002 17:38 napisal:
a tak apropos Imperator jak się robi te minki ? :&gt
&gt
&gt--
&gtPozdrawiam,
&gt Dariusz Szyłko - Solitary
&gt
&gt---===If you have problem in PHP3, HTML, MySQL then write to me [email protected]

Do mnei mówisz Solitarancie :) :P :( ???--Delphi 6
Pozdrowienia,
Imperior

0

Imperior w dniu 13.4.2002 20:43 napisal:
Solitary w dniu 13.4.2002 17:38 napisal:
&gta tak apropos Imperator jak się robi te minki ? :&gt
&gt&gt
&gt&gt--
&gt&gtPozdrawiam,
&gt&gt Dariusz Szyłko - Solitary
&gt&gt
&gt&gt---===If you have problem in PHP3, HTML, MySQL then write to me [email protected]
&gt---
&gt
&gtDo mnei mówisz Solitarancie :) :P :( ???
&gt
&gt--
&gtDelphi 6
&gtPozdrowienia,
&gtImperior

no no tylko nie Solitarnacie ! :) już wiem jak się robi :P :( --Pozdrawiam,
Dariusz Szyłko - Solitary

---===If you have problem in PHP3, HTML, MySQL then write to me [email protected]

0

jak to sie robi? :)
moze by admin zrobil spis wszystkich buziek jakie sa na tym forum ?
:) :P :( :| :&gt :] :0 ;) ;( ;| itp. itd. :)

---=[ Delphi 3, 6 ]=-
-=-==[ LKS ]==-=-

0

oooo czyzbym znalazl odpowiedznik &ltplacze&gt :)
jakby ktos nie wiedzial to ;( jest tak "; (" bez spacji pomiedzy ";" a "("
:)

---=[ Delphi 3, 6 ]=-
-=-==[ LKS ]==-=-

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1