Pytanie - PHP3

0

Adamie widzę że na forum umieściłeś informacje w ile sekund strona została wygenerowana, jaka zmienna lub funkcja jest za to odpowiedzialna ? Proszę o odpowiedz.--Dariusz Szyłko (Solitary)

0

Może na początku skryptu jest pobierany czas do zmiennej, a potem na końcu czas do drugiej i wyświetlana jest różnica?

PS to jest już od dawna :)--Delphi 6
Pozdrowienia,
Imperior

0

&gtPS to jest już od dawna :)

Wiem, ale teraz dopiero potrzebuję to, do mojego skryptu. Przetestuje Twój pomysł ;&gt--Dariusz Szyłko (Solitary)

0

Może na początku skryptu jest pobierany czas do zmiennej, a potem na końcu czas do drugiej i wyświetlana jest różnica?

Oki, a co zrobić gdy chcę to wyświetlić na początku strony, na www.google.com jakoś to rozwiązali.--Dariusz Szyłko (Solitary)

0

Imperior w dniu 13.4.2002 12:43 napisal:
Może na początku skryptu jest pobierany czas do zmiennej, a potem na końcu czas do drugiej i wyświetlana jest różnica?

Dokladnie. Podpowiedz: funkcja microtime--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

Adam Boduch w dniu 13.4.2002 15:54 napisal:
Imperior w dniu 13.4.2002 12:43 napisal:
&gtMoże na początku skryptu jest pobierany czas do zmiennej, a potem na końcu czas do drugiej i wyświetlana jest różnica?
&gt&gt
&gt
&gtDokladnie. Podpowiedz: funkcja microtime
&gt
&gt--
&gtPozdrawiam!
&gt Adam Boduch &[email protected]&gt
&gt www.4programmers.net

HEHE ;&gt bede musial poszukac gdzies opis tej funkcji--Pozdrawiam,
Dariusz Szyłko - Solitary

---===If you have problem in PHP3, HTML, MySQL then write to me [email protected]

0

Adam Boduch w dniu 13.4.2002 15:54 napisal:
Imperior w dniu 13.4.2002 12:43 napisal:
&gtMoże na początku skryptu jest pobierany czas do zmiennej, a potem na końcu czas do drugiej i wyświetlana jest różnica?
&gt&gt
&gt
&gtDokladnie. Podpowiedz: funkcja microtime
&gt
&gt--
&gtPozdrawiam!
&gt Adam Boduch &[email protected]&gt
&gt www.4programmers.net

a co zrobic jesli chce zeby czas pojawial sie nie na koncu strony tylko na poczatku strony ?--Pozdrawiam,
Dariusz Szyłko - Solitary

---===If you have problem in PHP3, HTML, MySQL then write to me [email protected]

0

&gta co zrobic jesli chce zeby czas pojawial sie nie na koncu strony tylko na poczatku strony ?
Najpierw zrób obliczenia, a potem dopiero daj kod HTML

0

thenkles!! w dniu 14.4.2002 13:29 napisal:
&gta co zrobic jesli chce zeby czas pojawial sie nie na koncu strony tylko na poczatku strony ?
&gtNajpierw zrób obliczenia, a potem dopiero daj kod HTML

tylko to bezsensu, bo print(), echo() itd. to także fcje które zajmują trochę czasu i obliczenia będą fałszywe. Cały problem polega na tym, że źle został zinterpretowany czas podawany na goglach - to nie czas wykonania strony (pełny) tylko czas przeszukiwania stron w bazie i zwarcaniu wyników. Właśnie dlatego może być podawany na początku.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0