formy

2003-01-28 13:23
0

szukam komponentow do zrobienia jakis bajerzastych form? czego uzyc? kiedys temat byl na forum ale nie moge znalezc. ma D6 enterprise na dwoch plytach


What the f**k is this world running to?

Pozostało 580 znaków

2003-01-28 15:21
0

Cześć!
Z tego co pamięta sklerotyk (o mnie mowa :) ) to niedawno był właśnie o tym post. Zalecali używać TCoolForm. Znajduje on się w Downloads.

http://www.4programmers.net/download.php?id=467


A mówiłem, że I'll be back :P

Pozostało 580 znaków

2003-01-28 21:02
0

wlasnie tak! tylko ... jak to zajnstalowac?? probowalem na wszystkie sposoby i g****.


+1 post

Pozostało 580 znaków

Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0