Ju?ż po zlocie ALE ZAPRASZAMY NADAL na #4programmers (

0

Informuje uprzejmie, ze dzis wieczorem uzgodnilismy z paroma osobami, ze fajnie by bylo spotkac sie wirtualnie z wieksza iloscia ludzi na IRC. Tak wiec zapraszamy w [b]sobote [/b]na kanal IRC: #4programmers. Ja bede i pare ludzi juz tez zapowiedzialo, ze bedzie, w godzinach wieczornych (19-22).

Serwer: warszawa.ircnet.pl
Kanal: #4programmers

Zapraszamy!

--
Adam Boduch
[email protected]

0

jak czas (i nie tylko) pozwoli to bede!

--

0

Też zapraszam, bedzie wesoło na pewno :) Wpadne na pewno

--
---------------------------REKLAMA---------------------------
Pozdrawiam
Sebek
GG: 3344299
[email protected]
#4programmers
#mafiagame

"Wiem że nic niewiem"

0

hehe wlasnie,,
----teraz zagrzmie :P -----

PRZYBYWAĆ DROGIE DZIATKI :PPPP

--

Niech będzie POCHYLONY
--------Oficjalny kanał-----
Service for programmers w IRC:
Kanał: #4programmers
Serwer: warszawa.ircnet.pl
Sieć: POLNet
Port: 6667

0

postaram sie byc, mam nadzieje ze zbierze sie troche ludu na kanale ;)

--
-[ Delphi 3, 6 ]-[ [email protected] ]

0

Extra!!! - oby było jak najwięcej typa!!!!

0

Też będe jak Bog da. Zapraszam na kanal też w inne dni.

0

Też będe jak Bog da. Zapraszam na kanal też w inne dni.

MessErr0r masz inną ksywkę na ircu niż tu? Bo jakoś cię nie widuję zbyt często. A bywam dosyć często (choć czasem przysypiam).
Ja prawdopodobnie też się pojawię.

--
Jest jeszcze jeden błąd ... :)
--------Oficjalny kanał----------
Service for programmers w IRC: #4programmers, warszawa.ircnet.pl (POLNet)

0

Też będe jak Bog da. Zapraszam na kanal też w inne dni.

MessErr0r masz inną ksywkę na ircu niż tu? Bo jakoś cię nie widuję zbyt często. A bywam dosyć często (choć czasem przysypiam).
Ja prawdopodobnie też się pojawię.

--
Jest jeszcze jeden błąd ... :)
--------Oficjalny kanał----------
Service for programmers w IRC: #4programmers, warszawa.ircnet.pl (POLNet)

Mess bywa . bywa.... to ty Kuba spisz nad klawa i nie iwdzisz co dzieje sie na IRCU :P

--

Niech będzie POCHYLONY
--------Oficjalny kanał-----
Service for programmers w IRC:
Kanał: #4programmers
Serwer: warszawa.ircnet.pl
Sieć: POLNet
Port: 6667

0

KuRdE a MnIe NiE mA W SoBotE ... :(((((
AlE tO cHyBa NiE bEdZiE 1. i OsaTniE SpOtKaNie Na IRc'u ...

PoZdrawiam, [hurra]
[Bodzio]

--
..::.[ Retry, Reebot, Reinstal ... ].::..

0

Wiecie co?
Jest taki dział jak OT! :-[
:-P

--

0

Tja ale tutaj więcej osób to zobaczy!!! I dlatego to tutaj zostało umieszczone :-P :-P :-P

--
---------------------------REKLAMA---------------------------
Pozdrawiam
Sebek
GG: 3344299
[email protected]
#4programmers
#mafiagame

"Wiem że nic niewiem"

0

To w takim razie ja tez wpade... :-)

Zapraszam wszystkich...

--
I musi być dobrze...

0

No i ja oczywiscie tez bede :-) Co to by byl za zlot gdyby na nim nie bylo Pedrosa :

0

Oj Pedros powiem Ci że byłby straszny bałagan straszny naprawdę :-P :-D :-P [diabel]

--
---------------------------REKLAMA---------------------------
Pozdrawiam
Sebek
GG: 3344299
[email protected]
#4programmers
#mafiagame

"Wiem że nic niewiem"

0

Tja ale tutaj więcej osób to zobaczy!!! I dlatego to tutaj zostało umieszczone :-P :-P :-P

Wydaje mi sie ze werw0e mial na mysli dyskusje na temat xywki na IRC :)

BTW: moze ustalic jakis temat spotkania? [???] :-P

--
Adam Boduch
[email protected]

0

No to sorx :) A co do TOPICA spotkania to mysle ze lepiej bez bo jeśli bedzie jakiś topic to automatycznie zamykamy dostęp do rozmowy ludzią których ten nie interesuje NP. topic jest o Delphi, gość który pisze w Vb nie wejdzie na kanał bo po co? Jak delphi go nie interesuje. A zresztą zawsze wpadnie jakiś temat jeśli go NIE MA a jeśli jest to sie kiedyś skończy i tsha nowy dać... eh lepiej bez takie jest moje zdanie :)

--
---------------------------REKLAMA---------------------------
Pozdrawiam
Sebek
GG: 3344299
[email protected]
#4programmers
#mafiagame

"Wiem że nic niewiem"

0

No to sorx :) A co do TOPICA spotkania to mysle ze lepiej bez bo jeśli bedzie jakiś topic to automatycznie zamykamy dostęp do rozmowy ludzią których ten nie interesuje NP. topic jest o Delphi, gość który pisze w Vb nie wejdzie na kanał bo po co? Jak delphi go nie interesuje. A zresztą zawsze wpadnie jakiś temat jeśli go NIE MA a jeśli jest to sie kiedyś skończy i tsha nowy dać... eh lepiej bez takie jest moje zdanie :)

Po pierwsze: tematy na ircu zwykle dotyczą spraw serwisu, a nie konkretnego języka programowania (już kilka w planach jest).
Po drugie: zawsze odchodzimy od głównego tematu :-D Co raz zbaczamy na jakiś OT.

--
Jest jeszcze jeden błąd ... :)
--------Oficjalny kanał----------
Service for programmers w IRC: #4programmers, warszawa.ircnet.pl (POLNet)

0

Godzina zlotu jest mało zachęcająca - sobota wieczorem? najlepszy czas na jakąś imprezkę [cya]

--
Gigi
http://daniel.lublin.pl

0

A taki zlot to nie imprezka???

--
---------------------------REKLAMA---------------------------
Pozdrawiam
Sebek
GG: 3344299
[email protected]
#4programmers
#mafiagame

"Wiem że nic niewiem"

0

Godzina zlotu jest mało zachęcająca - sobota wieczorem? najlepszy czas na jakąś imprezkę [cya]

--
Gigi
http://daniel.lublin.pl

ależ nikt nie każe tobie siedzieć z nami na ircu..myślę że sobota wieczór jest dobrym dniem..ponieważ mozna siedziec do pozna (nie ma szkoły i pracy w niedzielę).
BTW na imprezke mozesz iść np w piątek lub zostac w sobotę w dpmu i zaoszczędzić na Delphi7 :D a nie biednego świrka po ftpach ciągać :D

--

Niech będzie POCHYLONY
--------Oficjalny kanał-----
Service for programmers w IRC:
Kanał: #4programmers
Serwer: warszawa.ircnet.pl
Sieć: POLNet
Port: 6667

0

O tak. Dobrze, że ten post jest taki widoczny, bo ostatnio nie bywałem zbyt często na 4programmers i dość łatwo mogłem go przeoczyć. Będę! (jak Bóg da...)

0

No oczywiscie ja tez wadne ;) BTW. Ale sie rozpisalem ;)

--
.: [email protected] :.
..::: ASM RULEZ :::..

0

O kapustka! Długo cię nie widziałem :) co tam słychać ? [cygaro]
A KKKas-ie nie rozpisuj się tak bo se naskórek poździerasz na palcach :D

--
-=-=-=-=-=-=-
Sebek - [email protected]
gg: 3344299 tlen: seboo
#mafiagame #4programmers
"Memen to mori"

-=-=-=-=-=-=-

0

Kurde bądzcie..
Ja mialem iść baletować z Murdosiem (hehehe)
i po burzliwej naradzie na forum..
"(..)a siekiery nisko latały(...)"
postanowiłem że też będę..
Mam nadzieję że będzie miła atmofera :P
W każdym bądż razie...bądzcie..bo jak nie to przyjdę w nocy i zeżrę waszego psa :))))

Aha (to się tyczy Sebka..)
Może i byłem szkolnym ignorantem..ale Memento mori się pisze tak..
Mam nadzieję, że nie będziesz zły na Lofisia :)

0

Lofiś dziś się wybieram na kościół to zobacze jak to się pisze I coś pisałeś że miałem być na ciebie zły tylko nie wiem na co??? Lub za co?? [diabel]

0

Ja będę na 99,98361% ;)

0

Lofiś dziś się wybieram na kościół to zobacze jak to się pisze I coś pisałeś że miałem być na ciebie zły tylko nie wiem na co??? Lub za co?? [diabel]

No chodziło żebyś sie nie wnerwial za to że ci epoprawiłem...
A co do Memento mori to sądzę że dobrze napisałem...jestem humanistą

0

Lofix jak sie moge na cibie denerwować skoro mnie poprawiasz to się cieszę jak wróce z kościoła to ci powiem bo u mnie na kościele jest napisane :) Nie mam powodu żeby być na ciebie zły [diabel]

0

jestem humanistą

Przykro mi :P

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1