Zlece napisanie programu ...

0

Zlece napisanie programu ktorego dzialanie zamieszcam ponizej.
Jesli ktos chcialby troche zarobic i potrafilby cos takiego napisac prosze o kontakt.

Mialby to byc program typu desktop pracujacy pod win98/xp ktory charakteryzowalby sie nastepujacumi paramertrami :
-pobieralby z pliku adresy url gallerii w nim zawarte a nastepnie wchodzil na nie po kolei i sciagal pierwsza lub losowa fotke na dysk zmieniajac jednoczenie jej nazwe numeru linii urlu odczytanego z pliku np 1.jpg, 2.jpg bla bla
-ewentualnie robil z niej thumba o okreslonym przeze mnie wczeniej rozmierze o takiej samej nazwie jak nazwa odpowiadajacej mu fotki
-liczyl ile w galrii jest odnosnikow do obrazkow (ile obrazkow znajduje sie na galerii) i zapisywal efekt do bazy koncowej.
-ostatecznie tworzyl baze wynikowa w pliku tekstowym gdzie w kazdej linii znajdowalby sie url galerii odczytanej wczeniej z pliku oraz nazwa odpowiadujacej mu fotki (lub thumba) i ilosc obrazkow w galerii.
np :
url1 | nazwa_thumba1.jpg | ilosc_fotek
url2 | nazwa_thumba2.jpg | ilosc_fotek
url3 | nazwa_thumba3.jpg | ilosc_fotek
.......

Wiec elementem koncowym dzialania programu powinna byc baza wynikowa w pliku tekstowym oraz posciagane pierwsze lub losowe fotki dla kazdej galerii (ewentualnie przerobione od razu na thumby).
Na wejsciu oczywiscie podawana jest lista z urlmi do galeri zapisana w pliku lub wklejena do programu (bez roznicy).

Jezyk programowania pozostawiam do wyboru. Nie intresuje mnie zaden skrypt tego typu umieszcxzany na serverze a dzialajacy pod wina w pelni funkcjonalny program :)
Moze to byc VBasic, Visual C++, ...etc. Dla mnie to bez roznicy byle dzialalo :)

Oto prowizoryczny zarys problemu. Wiecej na GG albo na email.
Prosze jedynie o konkretne ofery. Cena do ustalenia.

Kontakt ze mna :
e-mail : [email protected]
GG : 1503174
Przepraszam za maly spamik.

0

Zrobił bym coś takiego ale mi się nie chce :-) :-) :-) :-)
A poza tym to jest forum dla programistów.
Jak się domyślam ten program to przeglądarka do stron pornograficznych :-)--Nieważne czy producent jest z Ameryki czy z Niemiec i tak wszystko jest z Tajwanu

0

gdybys umial (nie podwazam tego) to bys nie pisal ze ci sie nie chce (chociaz by ci sie nie chcialo)

a tak w ogole to ja tez bym mogl to zrobic ale nie wiem czy bedzie to mialo pozytywny skutek :)
ale nie zrobie :) [diabel]

0

ZIOMBER napisał:
gdybys umial (nie podwazam tego) to bys nie pisal ze ci sie nie chce (chociaz by ci sie nie chcialo)

Nie wiem czy umjem to napisać bo nie próbowałem.
Ale tobie też by się niechciało gdybyś przeszedł dzisiaj to co ja :
Kumplowi "padł" hdd od zabawy Eraserem (wiadomo po kogo zadzwonił), mi virus
pokasował połowe napisanych w ostatnim miesiącu progrmów, Nabiegałem się za
PCWK 12/2002 bo delphi za duże do ściągnięca z netu, Reinstalka windy (od tego virusa) i to chyba wszystko :-)
Ale może jutro, nie wiem się zobaczy.
Ale pÓÓÓÓki co to mushę zainstalowć drivery od dzwiękowej bo zapomiałe i mp3 się
nie odtwarza :-) .--Nieważne czy producent jest z Ameryki czy z Niemiec i tak wszystko jest z Tajwanu

0

Za 600 złotych napiszę :d --__
Pozdrawiam...
piechnat

0

piechnat napisał:
Za 600 złotych napiszę :d

Wezmę 599 [cygaro] --Vogel [Delphi 6 PE]

Life is just a dream, you know...
[Cowboy Bebop]

0

ja za słodką bułkę.. :-) [email protected]
POZDRAWIAM
DELPHI RULEZ
NIECH MOCz BĘDZIE Z WAMI
:-))

0

Artelo napisał:
-pobieralby z pliku adresy url gallerii w nim zawarte a nastepnie wchodzil na nie po kolei i sciagal pierwsza lub losowa fotke na dysk zmieniajac jednoczenie jej nazwe numeru linii urlu odczytanego z pliku np 1.jpg, 2.jpg bla bla

Czy strony są jakoś zabezpieczone przed ściąganiem narzędziami typu Vamire?

-liczyl ile w galrii jest odnosnikow do obrazkow (ile obrazkow znajduje sie na galerii) i zapisywal efekt do bazy koncowej.

Galeria to ma być wiele stron, czy pojedyncza? (jeżeli wiele to zapewne nie tylko obrazki z galerii się na niej znajdują, ale także elementy graficzne strony. Potrzeba jakiś dokładniejszych wskazówek, co ściągać)

-ostatecznie tworzyl baze wynikowa w pliku tekstowym gdzie w kazdej linii znajdowalby sie url galerii odczytanej wczeniej z pliku oraz nazwa odpowiadujacej mu fotki (lub thumba) i ilosc obrazkow w galerii.

URL to dokładna ścieżka do pliku?

Prosze jedynie o konkretne ofery. Cena do ustalenia.

Za dwie zgrzewki piwa Karlsberg pójdzie (wygodniej oczywiście równowartość ;-) )--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

0

Ja tu jakegoś gościa ubije [diabel] [diabel] [diabel] [diabel] [diabel]
Kto usunoł info o tym że oferta tego gościa jest nie aktualna- ja już mam kontrakt !! !!--Nieważne czy producent jest z Ameryki czy z Niemiec i tak wszystko jest z Tajwanu

0

no to mnie ubij :P

rozpedzilem sie troszke w usuwaniu "smieci" :)
przepraszam---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0