Z kąd wziąść DELPHI 7

0

Mam pytanie : Czy Delphi 7 pojawiło się w jakimś pisemku ?

Bo zaczołem sobje ściągać przez modem d7 ale mam na razie 26%
a że łącze się z interkim na krudko to prendzej wyjdzie
Duke Nukem Forever/Delphi 8 Zależy jak patrzeć :-) niż mi się ściągnie.--Nieważne czy producent jest z Ameryki czy z Niemiec i tak wszystko jest z Tajwanu

0

Poszukaj na forum już sie pytano kilka razy. Ale skoro masz modem to zanim znajdziesz to zbankrutujesz to podam linki do postów
http://www.4programmers.net/forum/index.php?action=show&id=25304
http://www.4programmers.net/forum/index.php?action=show&id=23620
http://www.4programmers.net/forum/index.php?action=show&id=18312

Pozdrowienia [cya]
Waldi Koronowo
[email protected]
Zdarza sie że pisze e przed i nie zwracajcie uwagi na to:D

0

Już jest 39% ! ! ! ! !
Oby tak dalej - może się ściągnie :-) --Nieważne czy producent jest z Ameryki czy z Niemiec i tak wszystko jest z Tajwanu

0

Kup najnowsze PCWK i bedziesz miał po kłopocie. Jest tam Personal --Spin
Delphi - Lets make Windows better....

0

Spin napisał:
Kup najnowsze PCWK i bedziesz miał po kłopocie. Jest tam Personal

Serio?? Thnx for une informacja!!--Vogel [Delphi 6 PE]

Life is just a dream, you know...
[Cowboy Bebop]

0

ZA te trzy godziny ściągania jusz zapłaciłeś jakieś 11 zł, do końca zostało ci jeszcze ze trzy razy tyle + obciążenie na sieci razem z 50 zł. :D GRATULACJE--Spin
Delphi - Lets make Windows better....

0

Spin napisał:
Jest tam Personal

Czy ta wersja ma licencje podona jak D6P bo jak tak to moze i ja sie skusze :-) Bo jak jest to Personal ale za 60dni powie mi bye bye Pedros to ja podziekuje :-)--pozdrawiam PEDROS

Delphi 6 Personal.

0

&gtCzy ta wersja ma licencje podona jak D6P bo jak tak to moze i ja sie skusze :-) Bo jak jest to Personal ale za 60dni powie mi bye bye Pedros to ja podziekuje :-)

Napisali na www, że jest pełną wersją. Jutro lece do kiosku i sie przekonam
--Spin
Delphi - Lets make Windows better....

0

Spin napisał:

Napisali na www, że jest pełną wersją. Jutro lece do kiosku i sie przekonam

A można to skądś ściągnąć?--Vogel [Delphi 6 PE]

Life is just a dream, you know...
[Cowboy Bebop]

0

Kasa w błoto bo na 47% się zawiesiło :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
A sciągałem pod flash getem i chyba tego nie uratuję :-[ :-[ :-[ :-[ --Nieważne czy producent jest z Ameryki czy z Niemiec i tak wszystko jest z Tajwanu

0

Chyba sciągne se to w kafejce ale troche szkoda kasy na 126 dyskietek

  • 40 na zapas bo część padnie :-( .
    Zapłacił bym wtedy 199 zł i 02 groszy :-) + za kafejkę ok 20 zł--Nieważne czy producent jest z Ameryki czy z Niemiec i tak wszystko jest z Tajwanu
0

Spin napisał:
Kup najnowsze PCWK i bedziesz miał po kłopocie. Jest tam Personal

A no prawda! Juz korzystam!
Podobnie we wczesniejszym byl C++ Builder 6.0 Personal!
Polecam!
--kerim,
Kto pyta - błądzi inaczej...

0

kerim napisał:
Podobnie we wczesniejszym byl C++ Builder 6.0 Personal!

Nie. Na listopadowym było JBuilder 7 Personal. C++ Builder 6 Personal był na jeszcze wcześniejszej (październik), a na wrześniowym w wersji Enterprise trial-60 dni.
Wiem bo prenumeruję ;-) Za wyjątkiem jedej wersji Delphi to wszystkie mam z PCWK (tylko D4 nie było)--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

0

Dryobates napisał:
C++ Builder 6 Personal był na jeszcze wcześniejszej (październik)

Powaznie bylo ? A jest on oparty na podobnej licencji co D6P czy jakas inna :-) Chodzi mi dokladnie o to czy nie jest to zaden trial i czy mozna rozpowszechniac programy :-) A tak w ogóle to gdzie mozna jeszcze znaleŹĆ cos takiego jak PCWK z pazdziernika :-)--pozdrawiam PEDROS

Delphi 6 Personal.

0

Zimny napisał:
Czy ktoś mi poda klucze potrzebne do instalacji d7, nie chcę się rejestrować?

chodzi O versje PERSONAl z PCWK - jednak kupiłem :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

--
Nieważne czy producent jest z Ameryki czy z Niemiec i tak wszystko jest z Tajwanu

0

Generalnie jestem przeciwny, no ale:

Serial Number: ZXR7-AUN5JT-7EWUWR-6DQV
Authorization Key: FED-9TN --Spin
Delphi - Lets make Windows better....

0

Spin napisał:
Generalnie jestem przeciwny, no ale:
&gt
&gtSerial Number: ZXR7-AUN5JT-7EWUWR-6DQV
&gtAuthorization Key: FED-9TN

BIG THX
A tak przy okazji to poprzedni post wysłał mi się 2x więc sorry :-)--Nieważne czy producent jest z Ameryki czy z Niemiec i tak wszystko jest z Tajwanu

0

Pedros napisał:
Powaznie bylo ? A jest on oparty na podobnej licencji co D6P czy jakas inna :-) Chodzi mi dokladnie o to czy nie jest to zaden trial i czy mozna rozpowszechniac programy :-) A tak w ogóle to gdzie mozna jeszcze znaleŹĆ cos takiego jak PCWK z pazdziernika :-)

Numery archiwale zwykle można zamówić. Poszukaj na stronie www.pcworld.com.pl
Nie powiem ci teraz, czy na takiej samej licencji jak D6P, bo pożyczyłem czasopismo.
Ale na płytce pisze: Borland C++ Builder 6 Personal pełna wersja (bezpłatna rejestracja przez Internet)--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

0

Dryobates napisał:
&gtNie. Na listopadowym było JBuilder 7 Personal. C++ Builder 6 Personal był na jeszcze wcześniejszej (październik), a na wrześniowym w wersji Enterprise trial-60 dni.
&gtWiem bo prenumeruję ;-) Za wyjątkiem jedej wersji Delphi to wszystkie mam z PCWK (tylko D4 nie było)

sorry, masz racje... [cya]
--kerim,
Kto pyta - błądzi inaczej...

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1