DELPHI &gt&gt&gt&gt&gt&gt&gt&gt&gt&gt&gt&gt&gtPOMOCY&lt&lt&l

0

Jak mogę w prosty sposób stworzyć procedurę która by uruchamiała jakiś program np. Notatnik [wow] [???] [???] [???]

0

Uses ... ,shellapi ;

...

ShellExecute(handle,nil, 'notepad', NiL, NiL, SW_SHOWNORMAL);
...

0

uses shellapi
ShellExecute.. F1

--
[email protected]
POZDRAWIAM
DELPHI RULEZ
NIECH MOCz BĘDZIE Z WAMI
:-))

0

I badz laskaw pisac pytanie w temacie, wszyscy tu potrzebuja pomocy kiedy zadaja pytania...--Pawel {Delphi 6 Personal}

Po pierwsze: naciśnij F1

0

Po pierwsze to już było w postach, to jest albo w Faq albo w kursie, a może nawet jest gotowiec nie pamiętam wiem że to gdzieś tu widziałem (na forum na 100%) :&lt

Po drugie nie pisz takich tematów bo się na ciebie wqrzą i nie odpowiedzą --------------------------------------------------------------------------
Pozdrawiam
Sebek
GG: 3344299
Naczelny DCP
[email protected]

0

ale niebijcie go po tak jak mi sie wydaje zaczyna programowac w delphim wiec moze nie wiedziec nie ????? a wy to co &gt?&lt z drzewa spadliscie i zostaliscie informatykami ?--......::::====
i love programming in Delphi....
......::::====
a moja strona jest offline... :-)

0

DriveX napisał:
ale niebijcie go

przeciez nikt nikogo nie bije a poza tym na pewno jest w faq...
a przeciez temat mogl sobie modry dobrac...
no ale przeciez wybaczamy ;)--Pamietaj że święto zmarłych stanie się także twoim świętem.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1