Twoj ulubiony jezyk programowania?

0

Chcial bym wiedziec jaki jezyk programowania jest najbardziej tutaj znany.
Napisz w odpowiedzi, w czym progujesz.

Ja programuje w pascalu i w assemblerze. Ktos ma jakis problem odnosnie tych jezykow
niech pisze [email protected].

           K_asm_il
0

No a ja w delphi ale ja raczej nie moge nikomu pomóc bo sam jeszcze niewiele wiem :(

0

A ja też w Delphi :) i od 3 lat i troszkę wiem, o tym czymś (viva la TButton - Standard) :]

0

a ja i tak wole notatnik...

0

Delphi kiedyś w VB i pascalu--Marco_99

0

Ja tam programuje w Pascalu... choc jeszcze malo umiem

0

Ok to ja sie przyznam, ze jeszcze w :Pascalu i C++ (lecz w C++ to zrobie tylko kalkulator :))) i HTML

0

ja trochę w Delphi, VB i C++, ale raczej za wiele nie mogę pomóc :)

0

Kazdy uzywa i uczy sie jezyka ktory mu jest potrzebny...
Do programowania w Windowsie najlepiej jest uzyc VC++ lub Delphiego ew. VB
a do linuxa trza umiec c/c++ -----------------
The best of programmers:)
AsTEx

0

A ja się ucze w Delphi, Pythonie, programowanie w shellu linuxa, a zawodowo jestem
programistom CNC.--Pozdrawiam All

0

DELPHI to moja RELIGIA--Pracuję w Delphi 5

Pozdrawiam
RockY
xrocky@o2,pl

0

A ja programuje tak
linux : C / C++
windoza : C / C++
FreeBSD : C
solaris i wszystkie powyzsze : java

a najprawdopodobniej pozostane tylko przy javie bo to chyba
najbardziej przyszlosciowy jezyk

a ponadto
duzo PHP i Baz Danych (Kiedys bylo Delphi al tam trzeba za duzo pisac :-) )

--Lets make linux better :-)

0

Racja, w Delphi zeby napisac pozadny program trzeba napisac bardzo duzo :P,
nie to co w assemblerze :).

    K_asm_il
0

Od niedawna Delphi 6.
A kiedys PowerBasic for DOS - ktos z obecnych w ogole wie co to jest za cudo ;-).--Pawel
Delphi6

0

Ja pisałęm kiedyś w C++ i troche w Pascalu; potem przezucilem sie na Delphi z czasem Delphi2 no i stanołem na Delphi5. A ostatnio uczę się DirectaX pod Visual C++ i wcale aż tak to neijest trudne.--Looknijcie na main Page - głópawa troche ale obleci ;-})

0

Aha i jeszce HTML - to chyba standard ;-])--Looknijcie na main Page - głópawa troche ale obleci ;-})

0

Generalnie Delphi (Kolega kiedyś powiedział, rzucaj Pascala, w Delphi można przyciski wstawiać ;-))

0

W pascalu tez mozna przyciski wstawiac.--aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

0

LiNuX chlopcze zadzi a nie zadne p********e łindołsy!!!!!
polecam c++ bo to potęga :o)))

0

Mily w dniu 14.3.2002 1:47 napisal:
LiNuX chlopcze zadzi a nie zadne p********e łindołsy!!!!!

polecam c++ bo to potęga :o)))


a widzisz tu madrze piszesz :-)

wojta$--Lets make linux better :-)

0

Do kogo zes to napisal "Mily"?--aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

0

C++ rulez i tyle. i pod linuxem i pod winshitem spox. pisałem w Delphi 5, jednak przerzuciłem się na C++. W C++ piszę o pół roku i uważam że jest wyj****y w kosmos. chociaż programista to ja jeszcze nie jestem =8-P ale już syntalka se napisałem ;]

0

I co, napisalem cos.--aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

0

Ja znam dosc dobrze Pascala, C, a od niedawna robie tez w Delphi.

0

Delphi 6.0 the Best!!!!!!!
Delphi 5.0 też jest spox--Wirek
e-mail : [email protected];
[email protected].
Napisz!

0

delphi (all vers)
Tp -- {glowa}

0

Programuje w Delphi znaczy sie dopiero zaczynam.
Ale mogę pomoc komus w LOGO :-) :d

0

[niewinnosc]
Programuję, rzecz jasna, w Paincie
:-8

0

Przestańce się bawić w odgrzewaniu postów z przed roku....

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1