[b4p]Co jest?

0

Normalnie, jak zwykle włączyłem B4P, wybrałem ściągnij nowe, ściągnął i pokazał "Wystąpił błąd programu lub serwera, odpowiedź serwera 200 OK". Nacisnąłem OK, kliknąłem pierwszy lepszy post i "nie masz tego postu w bazie danych...". znów wybrałem TAK i "błąd programu". Co jest???--Pozdrawiam
Ktos :)

0

Jakiej wersji b4p używasz? W 1.4 nie powinno być. Tyle siedziałem nad usunięciem tego ;-(
Usuń zawartość folderu posts jeżeli nic nie działa.--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

0

Używam b4p w wersji 1.4 i ostatnio też mi się taki błąd pojawił :(

0

O tak, ja używam 1.4. Próbowałem sciągnąć posty jeszcze raz i :-[ ! Nie jest to miłe, dla kogoś, kto używa tylko B4P. Mam nadzieję, że uda się to poprawić...

PS. Moderatorzy - ten post jest na głównej stronie, bo uznałem, że naprawdę potrzebna jest pilna pomoc! --Pozdrawiam
Ktos :)

0

Powód błędu już znaleziony. To nie wina b4p.
Tu na forum znajduje się post o nr 27763. Znajdują się w nim niedozwolone znaki. Powoduje to błędne rozdzielanie postów. Dlatego apeluję do moderatorów o usunięcie postu.--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

0

znak uzyty przez autora tamtego postu sluzy do rozdzielenia danych
(tj.ID#Tytul#Autor#MailAutora#IloscWyswietlen#DataPowstania#IloscOdpowiedzi#DataModyfikacji#Status) na temat topicow

post juz usuniety ;)

--
-=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0